Emisiunea PLAYTECH: cu căștile pe șantier și cu brățările în parc

Ultima actualizare:

În ediția din această duminică, 5 octombrie, în emisiunea PLAYTECH vă prezentăm cele mai bune căști și punem față în față două brățări inteligente. Dar o facem cu stil: îi avem invitați pe Dan Fințescu și pe Oana Ioniță. 

Duminică, de la 10:20, pe Prima TV, vă invităm la plimbare. Lucian Popescu și experții playtech.ro se echipează cu căști de protecție și merg pe șantier pentru a-l ajuta pe Dan Fințescu să aleagă cea mai bună pereche de căști care reduc zgomotele de fundal. Dan, prezentatorul emisiunii “Râzi și câștigi”, este și DJ la Kiss FM.

Tot duminică vă arătăm Samsung Galaxy Alpha, primul smartphone metalic de la Samsung și cel mai bun concurent pentru noul iPhone 6.

La rubrica Top Aplicații a emisiunii PLAYTECH, trecem în revistă aplicațiile care îi ajută pe liceeni să-și extindă considerabil orizonturile, după care facem cunoștință cu unul dintre creatorii Watercolors, aplicație care a făcut furori printre utilizatorii din întreaga lume.

La final de emisiune, vă scoatem în parc. Vă invităm la o plimbare cu bicicleta și la o sesiune de jogging, alături de bebelușa Oana Ioniță. Ea ne va ajuta să testăm două brățări inteligente și ne va împărtăși câteva secrete pentru o siluetă de invidiat.

Ah, încă ceva! Concursul pentru iPhone 6 Plus este încă în desfășurare. Urmăriți emisiunea, dați-ne idei și sugestii și intrați în cursa pentru unul dintre cele mai râvnite smartphone-uri din lume! Puteți viziona prima ediție a emisiunii PLAYTECH aici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net