Fată de 13 ani din Vaslui, violată sub privirile unei alte copile

Ultima actualizare:

    Fata de 13 ani a fost violată de tatăl ei în timp ce mama se afla la muncă în ItaliaFoto: salon.com
Fata de 13 ani a fost violată de tatăl ei în timp ce mama se afla la muncă în ItaliaFoto: salon.com

O fată de 13 ani din judeţul Vaslui a sunat la 112 disperată de scape de violurile tatălui de ei. Abuzurile sexuale repetate se petreceau sub privirile îngrozite ale unei alte copile, în vârstă de 9 ani.

Un bărbat de 37 de ani din comuna Iana a fost reţinut de poliţiştii din judeţul Vaslui sub acuzaţia de viol, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu propria fiică. Fata era ameninţată de mai multă vreme, fapt ce a determinat-o să-şi anunţe mama plecată la muncă în Italia. Femeia s-a întors în luna aprilie a acestui an pentru a verifica ce se întâmplă, a anunţat poliţia, dar fetiţa era virgină şi nu existau probe privind violul, scrie adevarul.ro. Nici copila nu a spus că ar fi făcut sex cu tatăl ei, ci doar că se simţea ameninţată. În plus, bărbatul a spus că ea minte şi cazul a fost închis.

Mama a plecat din nou în Italia, lăsându-le în grija bărbatului pe fata de 13 ani şi pe sora de 9 ani. A fost momentul în care bărbatul a trecut la fapte. A făcut sex cu fiica lui, obligând-o să ţină totul secret sub ameninţarea cu moartea. Totul s-a petrecut sub privirile fetiţei mai mici.

Sperită că nu a fost crezută prima dată, fiica abuzată nu şi-a mai anunţat mama, dar a sunat la 112 după ce joia trecută (20 august) a fost violată din nou. Ancheta poliţiei a stabilit că fata prezintă urme mai vechi de deflorare. În plus, copila de 9 ani a povestit investigatorilor cum se desfăşurau partidele de sex.

Cele două fetiţe au fost preluate de Direcţia Copilului Vaslui, iar bărbatul a fost arestat preventiv.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net