Fata violată în grup la Timişoara: ce a făcut iubitul după partida de sex

Ultima actualizare:

    Cei trei suspecţi de viol în cazul tinerei de la Timişoara au primit 30 de zile de arest preventivFoto: pressalert.ro
Cei trei suspecţi de viol în cazul tinerei de la Timişoara au primit 30 de zile de arest preventivFoto: pressalert.ro

O studentă de 18 ani din Timişoara a visat să facă sex în trei cu iubitul şi cu un al doilea bărbat. Duminica trecută (2 august), omul de care era îndrăgostită i-a răspuns pozitiv. Numai că el avea alte planuri.

Partida de sex în trei s-a transformat în viol în patru şi s-a desfăşurat pe un teren viran din apropierea Timişoarei. Deşi fata s-a opus, iubitul ei a fost de neînduplecat şi a obligat-o să facă sex cu el şi cu încă doi tineri. Din maşină, au fost priviţi de un alt băiat şi de o fată. Ruşinată, dar hotărâtă să-ş facă dreptate, studenta la Drept de 18 ani a făcut plângere la poliţie. Citiţi detalii.

Noi detalii au ieşit la iveală marţi (4 august), când cei trei tineri au fost aduşi încătuşaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Anchetatorii au aflat că, după partida de sex sălbatică, iubitul fetei a început să aibă remuşcări. A încercat să o sune, iar după ce a fost reţinut a rugat-o, prin sms-uri, să o convingă să renunţe la plângere.

„De ce faci aşa dacă ne iubim? Te rog frumos, hai să ne vedem!”, i-a scris iubitul. „Răspunde, vreau să te aud... te rog, fac orice cu tine numai să fie bine!”, a continuat el. „Sună-mă, te rog, când vezi mesajul. Hai la mine dacă vrei, te muţi cu mine, nu am vrut să fie aşa! Nu înţeleg ce te-a deranjat, am fost beat... iartă-mă, te rog! Mă revanşez cu tot sufletul, te iubesc... te rog scrie-mi!”

Acestea sunt mesajele trimise de iubitul fetei violate
Acestea sunt mesajele trimise de iubitul fetei violate

Cei trei suspecţi au fost audiaţi de procurori, apoi au fost duşi sub escortă la Judecătoria Timişoara. Instanţa a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile. La ieşirea din sală, iubitul fetei a declarat că „nu a obligat-o nimeni la nimic”, scrie pressalert.ro.

Hotărârea instanţei poate fi atacată de către avocaţii suspecţilor.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net