O femeie în vârstă de 56 ani, dintr-o comună din Olt, a murit în Terapie Intensivă la spitalul din Slatina, la 22 zile de la prima internare. Familia acesteia nu crede că ar fi avut coronavirus.


Femeia a fost confirmată cu COVID-19 pe data de 9 ianuarie, a fost plimbată între spitalul din Slatina, cel din Caracal şi domiciliu, în cele din urmă ajungând din nou la Slatina, cu simptomele unei hemoragii digestive, unde a decedat în Terapie Intensivă în 27 ianuarie. 
„Pe 24 am chemat ambulanţa de la Slatina, au dus-o la Gastroenterologie, şi au adus-o cu nişte pastile acasă (n.red. – fiul spune că medicul le-a transmis că poate fi tratată la domiciliu). Pe 24 seara şi pe 25 toată ziua a vomitat sânge. Am sunat din nou pompierii. Au dus-o la Terapie Intensivă şi mi-au zis că a avut o insufiecienţă renală. (...)  Dacă aş putea şi aş şti să umblu, aş putea demonstra că mama mea nici n-a avut COVID, că dacă avea nu mai trăia 14 zile. Avea obezitate morbidă, în jur de 200 kilograme. Nu cred eu că la această greutate suporta COVID-ul“, a declarat fiul femeii, potrivit adevarul.ro.

 

Citește continuarea articolului pe Adevarul.ro

 
 
Loading...