Fiica de ambasador devenită prostituată: «Tatăl meu nu mai vorbeşte cu mine din cauza unei femei»

Ultima actualizare:

    Bianca Stoica a devenit prostituată ca să-şi crească băiatul
Bianca Stoica a devenit prostituată ca să-şi crească băiatul

Bianca Stoica, fiica de ambasador care a ajuns să se prostitueze pentru a-şi creşte copilul, a povestit în emisiunea "Acces direct" de luni cum a ales acest drum.

Femeia de 35 de ani a fost adoptată când era mică de diplomatul Gheorghe Stoica, devenit ulterior ambasador în Venezuela şi Mexic.

Crescută într-un mediu rece, Bianca a plecat în urmă cu mai bine de 14 ani de acasă, împreună cu un tânăr cu care a avut un copil. Nu era tipul de ginere pe care diplomatul să şi-l dorească.

La scurtă vreme, mama adoptivă a murit, iar ea nu a venit la înmormântare: "N-am vrut să o văd aşa, dar nimeni nu m-a înţeles".

"Am un copil de 13 de ani. La botezul copilului, tatăl meu a cunoscut-o pe mama naşei de botez şi s-a cuplat cu ea. Din acel moment, ea i-a interzis să mai aibă de a face cu mine".

"Tatăl meu a fost foarte rece cu mine. El şi-a dorit toată viaţa băiat. Pentru că nu a putut să aibă, m-au adoptat pe mine. Dar la banii lor, puteau să adopte doi copii, un băiat şi o fată, să se împace amândoi".

Bianca a fost plecată în Spania, iar atunci s-a despărţit de soţul ei, care se îndrăgostise de o boliviancă.

"Am stat la fosta soacră, pentru că nu aveam locuinţă. Ea este o femeie mai bisericoasă. Mă rog, aşa spune ea, că la 35 de avorturi nu ştiu cât de bisericoasă poţi fii. M-a dat afară pentru că n-am vrut să mă călugăresc. Şi atunci am stat la o bătrână. Nu-mi ajungeau banii din funcţia de casieră şi atunci am intrat la videochat. După un timp mi-am dat seama că-mi «trăgeau» din bani". Atunci a fost momentul când s-a decis să fie escortă. Detalii despre viaţa Biancăi Stoica aici!

"Tata nu mai vorbeşte cu mine de la botezul copilului, din cauza acelei femei cu care s-a căsătorit după moartea mamei".

Bianca ar vrea să se împace cu tatăl ei, de care s-a înstrăinat complet.

De ce se prostituează?

Femeia spune că are un motiv bun pentru a practica prostituţia: vrea să-i ofere un viitor bun copilului ei de 13 ani. "Acum stă la fosta soacră, în condiţii inimaginabile. Au baia la comun, într-o casă naţionalizată. Eu sunt traducătoare de spaniolă, dar ţara asta nu-ţi oferă nimic!".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net