Ghid de înrolare în Legiunea străină în 2015

Ultima actualizare:

    Peste 200 de soldaţi au trecut prin stadiul de înrolare în Legiunea străină în 2015foto: ziuaconstanta.ro
Peste 200 de soldaţi au trecut prin stadiul de înrolare în Legiunea străină în 2015foto: ziuaconstanta.ro

Când locurile de muncă din România par greu de găsit iar salariile nu sunt mulţumitoare, mulţi tineri părăsesc ţara pentru un job bine plătit. Cei mai curajoşi dintre bărbaţi, inspiraţi de rolul lui Jean-Claude Van Damme din filmul "Legionnaire", iau în considerare faptul că o înrolare în Legiunea străină în 2015 le-ar putea aduce banii la care au visat dintotdeauna.

Dacă eşti interesat de o înrolare în Legiunea străină în 2015 trebuie să te documentezi temeinic înainte să-ţi pregăteşi bagajele. Celebra zicală "Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg" a fost pe buzele multor tineri care credeau că a fi legionar e ca şi cum ai vinde la fast-food. Cu toate acestea, există şi poveşti de succes care te pot inspira, dar înainte de toate, trebuie să afli ce condiţii trebuie să îndeplineşti pentru a purta uniforma franceză.

Legiunea străină este o unitate a Armatei Franceze, întemeată în anul 1831 printr-un decret dat de Ludovic-Filip al Franţei. A fost creată pentru voluntarii străini care, după Revoluţia franceză din iulie 1830, nu mai aveau voie să se înscrie în armata franceză. Voluntarii străini, printre care şi mulţi români sunt conduşi de ofiţeri francezi. Legiunea are peste 8000 de soldaţi la sediul din Aubagne dar în continuare se caută bărbaţi interesaţi de înrolare în Legiunea străină în 2015.

Înrolare în Legiunea străină în 2015. 7 beneficii

INFORMAREASe petrece într-un post de informare a Legiunii străine şi constă în:a)recepţia candidatuluib)informarea candidatuluiPRESELECŢIASe desfasoară în acelaşi post şi cuprinde:a) o conferinţa scurtă despre securitate şi motivare (trebuie doar să asculţi ce ţi se spune)b) vizita medicalăc) semnarea contractului pe o durata de 5 aniSELECŢIA

Are loc în centrul de selecţie şi de încorporare din Aubagne şi constă în:a) teste psihico-atitudinale (test de logică ilustrat)b) vizită medicală aprofundatăc) probe sportive (alergare, flotări, tracţiuni)

d) colocviu despre ce te face să fii dornic de înrolare în Legiunea străină în 2015e) test de personalitate (coplementar la testele psihico-atitudinale)SEMNAREA CONTRACTULUIa) Semnarea şi înmanarea contractului de 5 anib) Încorporarea

Potrivit statisticilor, etapa de înrolare în Legiunea străină în 2015 a fost depăşită cu uşurinţă de foştii sau actualii sportivi de performanţă
Potrivit statisticilor, etapa de înrolare în Legiunea străină în 2015 a fost depăşită cu uşurinţă de foştii sau actualii sportivi de performanţă

"M-am prezentat la cartierul general (Aubagne 1 Regiment Etrangere, langa Marsilia) unde am fost supus selecţiei de bază. Vizita medicală, probe sportive (alergare, flotări, tracţiuni).Mi s-au părut uşoare, teste de inteligenţă, asemanatoare cu cele din armata română. Tot procesul de recrutare a durat aproximativ două saptamani" , a povestit, pentru ziare.com, un tânăr din Arad, care s-a înrolat în Legiunea franceză.

După alte două săptămâni, am început instrucţia de bază, la Castelnaudary (4eme Regiment Etranger)" , a completat legionarul român.

4 lucruri pe care le iei cu tine dacă pleci pentru înrolare în Legiunea străină în 2015

NU ai voie cu:

  • laptopuri
  • carti de credit
  • telefoane mobile
  • walkman
  • cuţite
  • bijuterii

Salarii oferite după înrolarea în Legiunea străină în 2015

Un proaspăt recrut primeşte pentru început puţin peste 1.000 de euro pe lună. După o perioadă de zece luni de la încorporare, salariul poate ajunge la 3.300 de euro. După înrolare în Legiunea străină în 2015, militarii sunt plătiţi în funcţie de misiunile şi zonele în care sunt trimişi să lupte. După trei ani şi jumătate de contract, un "legionar străin" poate să facă o cerere pentru cetăţenie franceză.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net