GROAZNIC I-a tăiat gâtul pentru câţiva lei

Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 85 de ani din localitatea clujeană Câţcău a fost gasit mort în propria locuinţă, în după-amiaza zilei de duminică. Bărbatul avea gâtul tăiat, iar casa îi era răvăşită, informează adevarul.ro.

Poliţiştii au fost solicitaţi la faţa locului şi au început imediat ancheta, la care au fost aduşi şi câini de urmă care să caute pe făptaşul oribilei crime.

„IPJ Cluj a fost sesizat, duminică, cu privire la faptul că, în localitatea Câţcău, judeţul Cluj, un bărbat a fost găsit decedat în locuinţă. Din cercetările efectuate până în prezent s-ar părea că moartea bărbatului de 85 de ani a fost violentă, pe corpul acestuia fiind evidenţiate leziuni”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Pentru că uşa nu avea urme de forţare, poliţiştii au dedus că ucigaşul ar putea fi o persoană cunoscută victimei.

Primul suspect este nepotul bătrânului care venea des pentru a cere bani de la bunicul său.

Se pare, că, de data aceasta, bătrânul avea doar câţiva lei, iar nepotul l-a bătut, apoi i-a tăiat gâtul ca să scoată mai mulţi bani.

Acest caz de crimă este al treilea din judeţul Cluj după cel de acum câteva zile când un cioban de 32 de ani a omorât o femeie de 58 de ai pentru 34.000 de lei şi când două femei au fost găsite moarte într-o casă din Bonţida, scrie adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net