Idei pentru timpul liber

Ultima actualizare:

Carla’s Dreams cântă la Shine Festiva. Cel mai tânăr şi efervescent festival bucureştean, Shine, are loc la Arenele Romane, pe 1 şi 2 iulie. Vor urca pe scenă Carla’s Dreams, Alternosfera, Firma, Subcarpaţi, Robin & Backstabbers şi mulţi alţii. În ziua concertului, la intrare, abonamentele de două zile vor costa 70 de lei, respectiv 100 de lei la Golden Circle, în limita locurilor disponibile. Din cauza cererii foarte mari de abonamente de două zile, cel mai probabil nu vor exista la vânzare bilete de o zi, care acum costă 55 de lei.

Loredana, show cu surprize şi invitaţi

Marţi, 28 iunie, Loredana vine la Berăria H din Bucureşti pentru un super show presărat cu surprize şi mulţi invitaţi. Se pare că printre aceştia sunt colegii ei juraţi de la “Vocea României”. Concertul începe la ora 22.15 şi, timp de două ore, vor răsuna unele dintre cele mai cunoscute piese ale artistei. Biletele costă 35, 55 sau 85 de lei.Noaptea lungă a filmelor scurte

Scurtmetrajele premiate de marile festivaluri de film și proiecte îndrăznețe de artă video își dau întâlnire pe 2 iulie, de la ora 20.00, la maratonul cinematografic al anului. Pentru al 8-lea an consecutiv, ShortsUP provoacă cinefilii la o întâlnire dinamică cu poveștile scurte care au făcut ocolul lumii. Filmele vor putea fi vizionate, ca şi anul trecut, la Pavilionul Central Romexpo. Biletele pentru “Noaptea lungă a filmelor scurte” costă 35 de lei până la 2 iulie şi 40 de lei la faţa locului.

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net