Îngeraşi abandonaţi într-o scară de bloc. Justificarea mamei fără suflet

Ultima actualizare:

    Cele două surori s-au  trezit printre străini după  ce mama lor a decis să scape  de ele. Fetiţele vor rămâne  în grija statului până la  terminarea anchetei
Cele două surori s-au trezit printre străini după ce mama lor a decis să scape de ele. Fetiţele vor rămâne în grija statului până la terminarea anchetei

Gemenele de opt luni au fost părăsite, joi seara, la etajul 6, în întuneric.

Au doar 8 luni şi arată ca doi îngeraşi. N-au greşit cu nimic, dar s-au trezit din braţele mamei într-o scară rece de bloc. Două fetiţe blonde cu ochii albaştri au fost abandonate joi seară într-un imobil, chiar de către cea care le-a dat viaţă. Femeia era disperată că nu mai avea ce să le dea de mâncare.

Le-a hrănit zile întregi cu apă şi griş şi apoi a ajuns să cerşească mâncare pe străzi pentru fetiţe. Ajunsă la capătul puterilor, Mihaela Boghian (35 de ani) a hotărât să le lase la voia întâmplării, pe palierul de la etajul 6 al unui bloc din cartierul bucureştean Crângaşi.

Mihaela Boghian  s-a prezentat singură  la poliţie şi îşi vrea  fetele înapoi
Mihaela Boghian s-a prezentat singură la poliţie şi îşi vrea fetele înapoi

“Nu ştiu cum poate să facă cineva aşa ceva. Vecina mea le-a găsit pe fetiţe. Era beznă pe palier pentru că becul se arsese de câteva zile. Le-aş lua eu să le cresc dacă aş putea”, ne-a declarat Carmen Carlapoiu, o locatară din bloc.

Acesta este blocul  în care femeia şi-a  abandonat copii
Acesta este blocul în care femeia şi-a abandonat copii

Gemenele Antonia Ştefania şi Yasmina Cristina aveau în mâini biberoane pline cu lapte, iar lângă ele, o cutie cu lapte praf şi câteva hăinuţe. Prima asistentă care a ajuns la fetiţe a rămas impresionată de frumuseţea acestora.

“Una gângurea întruna, încerca să spună «mama» , mititica de ea. Erau foarte vesele piticele!”, ne-a declarat asistenta care le-a îngrijit. Fetiţele, care au ajuns pe mâna doctorilor de la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitală, sunt perfect sănătoase. Ieri, şi-a făcut apariţia la Secţia 20 de Poliţie, care se află în apropierea blocului în care micuţele au fost abandonate, şi mama lor. Cu faţa transfigurată de durere, Mihaela a venit de bună voie şi le-a exlicat poliţiştilor de ce a recurs la acest gest extrem.

“Soţul este plecat la muncă în Germania şi nu mi-a mai trimis bani . Mai am acasă trei copii de crescut. Eram disperată, nu ştiam ce să le mai dau de mâncare. Regret enorm ce-am făcut”, a spus femeia.

Mihaela este din Piatra Neamţ şi venise cu gemenele la Bucureşti, în urmă cu o săptămână,pentru a se întâlni cu un bărbat. Acum, poliţiştii o cercetează pentru abandon de familie.

«Aici au fost găsite, erau pe jos»

Carmen Carlapoiu locuieşte în blocul din Crângaşi în care au fost abandonate fetiţele. “Au crezut toţi că erau două păpuşi. Era beznă pe palier pentru că becul se arsese de câteva zile. Le-aş lua eu să le cresc dacă aş putea”, ne-a declarat tânăra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net