Patru pui de câine au fost găsiți în stare critică, la Iași, după ce au fost lipiți de asfalt cu smoală fierbinte. Cățelușii au fost duși imediat la veterinar, unde au fost anesteziați pentru a putea supraviețui. Cazul a ajuns și în presa britanică.


Activiștii unei fundații nonguvernamentale pentru drepturile animalelor, Fundația Sky, sunt de părere că cineva din oraș torturează animăluțele în mod intenționat, mai ales că, luna trecută, alți doi cățeluși au fost găsiți într-o stare similară.

36937c9600000578-0-image-m-36_1469456015427.jpg

Câinii au fost găsiţi acoperiţi de smoală

„Începem să credem că cineva din oraș face aceste acte de cruzime intenționat”, a declarat Cătălin Pavaliu, fondatorul Fundației Sky, potrivit dailymail.co.uk.

Veterinarul Sorin Puiu, care i-a îngrijit pe cei patru pui de cățel, a declarat că aceștia se află în stare stabilă. „Cățelușii erau în stare critică, dar acum sunt stabili. Unul dintre ei a suferit în special. Avea ochiul stâng, nasul și gura acoperite cu smoală. Ne-ar prinde bine un fel de institutie de poliție a animalelor în aceste momente”, a declarat Puiu.

Citește aici cum se simt acum cățelușii salvați de reprezentanții Fundației Sky.

 
 
Loading...