Într-o petiţie care circulă pe Internet se fac dezvăluiri teribile despre moartea lui Ionuţ Anghel, care a fost sfâşiat de câini maidanezi în parcul Tei, din Capitală. Potrivit informaţiilor aflate de la anchetatori, băiatul s-ar fi luptat pentru viaţa lui cu haita de câini.


Asociaţia „Despre copii” militează pentru drepturile copiilor şi pentru dispariţia maidanezilor de pe străzi. Este cea mai mare comunitate a părinţilor online care a lansat o campanie pentru siguranţa copiilor. A lansat o petiţie pe Internet în care sunt dezvăluite amănunte zguduitoare despre moartea lui Ionuţ, detalii atribuite anchetatorilor.

Aceştia ar fi găsit fire de păr de câine în pumnii băiatului, semn că băiatul s-ar fi luptat să-şi salveze viaţa.

„Dorim să vă reamintim că ancheta făcută de Poliţie a aratat că unii dintre câinii fără stăpân care l-au atacat şi ucis pe Ionuţ Anghel erau câini crotaliaţi (marcaţi prin semn de recunoaştere pe ureche, n.r.) care fuseseră adoptaţi pe baza unei declaraţii pe propria răspundere de Lavinia Mirea Nica, voluntar al organizaţiei pentru protecţia animalelor Caleidoscop. Trupul neinsufleţit şi mutilat al micuţului a fost găsit de anchetatori cu fire de păr de câine în pumnişorii strânşi semn că acest copil de 4 ani s-a luptat cu toate puterile sale pentru viaţa sa”, se arata în scrisoarea deschisă.

De asemenea, asociaţia publică o listă cu alte cazuri în care copiii au căzut victime în colţii maidanezilor.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: