O jurnalistă corespondentă Digi 24 a fost prădată de hoți în timp ce transmitea live din centrul Timișoarei, sâmbătă după-amiază (26 noiembrie).


Iulia Pop se afla la aproximativ 10 metri de mașina echipei de filmare, în momentul în care un hoț a deschis portiera și i-a furat geanta. Jurnalista și-a dat seama de incident abia după ce a terminat transmisiunea, și a publicat un mesaj pe Facebook, în speranța că ar putea să-și recupereze actele.

masina_iulia_pop.jpg

masina iulia pop
Mașina se afla la aproximativ 10 metri distanță de locul în care Iulia Pop făcea transmisiunea live
foto: Arhiva Personală

 

„HELP! Ora 15.25 – 15.30. Piața Victoriei. În cele aproximativ 5 minute cât au durat probele pentru transmisiunea în direct și live-ul propriu-zis, un «binevoitor» a deschis ușa mașinii de serviciu și și-a ales de acolo o geantă. Și mai interesant e că eram la aproximativ 10 m de vehicul. În afară de acte, nu am avut alte valori, așa că mă aștept să o arunce pe undeva... Așadar, dacă găsiți acte pe numele meu, vă rog, anunțați-mă! Sau dacă cineva a văzut ceva, orice, și asta poate ajuta. Mulțumesc”, a scris Iulia Pop.

Furtul a avut loc în Piața Operei din Timișoara, unde sunt montate 20 de camere de supraveghere, potrivit Adevărul. Totuși, ziarista a declarat că acestea sunt „fix degeaba” în rubrica de comentarii, unde a fost sfătuită să apeleze la imaginile înregistrate cu ajutorul acestora. 

Loading...