A lăsat un mesaj ciudat pe Facebook, înainte de a fi omorât şi incendiat împreună cu bunica sa

Ultima actualizare:
Profilul de Facebook al lui Raul Barabaşi (Foto: Facebook)
Profilul de Facebook al lui Raul Barabaşi (Foto: Facebook)

Un tânăr care a fost găsit mort împreună cu bunica sa, într-o casă incendiată din Haţeg, a fost protagonistul unei coincidenţe sinistre. Cu o zi înainte de a fi ucis, Raul postase pe pagina sa de Facebook, la profilul său, o imagine cu mesajul „Ai să mori...".

Raul Barabaşi a fost omorât de doi prieteni ai săi în noaptea de 5 spre 6 decembrie. Autorii crimei au ucis-o şi pe bunica acestuia şi au dat foc casei în care se aflau cadavrele.

Cu o zi înainte de moarte, Raul îşi schimbase imaginea profilului de Facebook, cu o fotografie ciudată. „Ai să mori..." era mesajul din imaginea cu care se prezenta tânărul, pe Internet.

Autorii crimei, un tânăr de 28 de ani, şi un adolescent de 17 ani, au fost arestaţi preventiv în această după-amiază, pentru omor deosebit de grav.


    Profilul de Facebook al lui Raul Barabaşi (Foto: Facebook)
Profilul de Facebook al lui Raul Barabaşi (Foto: Facebook)

Ucişi şi incendiaţi

Raul Barabaşi (28 de ani) şi bunica sa de 79 de ani au fost găsiţi morţi în urma unui incendiu care le-a cuprins casa din Haţeg în care locuiau. La prima observaţie, anchetatorii au crezut că decesele celor doi au fost cauzate de o intoxicaţie cu monoxid de carbon, în urma unui incendiu, care a cuprins încăperea. Criminaliştiii au descoperit însă urmele de violenţă pe corpul celor două victime şi au lansat ipoteza unei crime.

"Pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, declanşat în locuinţa din Haţeg a victimei B.M.R., de 28 ani, între acesta şi inculpatul minor, cel din urmă a aplicat mai multe lovituri cu cuţitul victimei, iar la intervenţia bunicii victimei, G.V., în vârstă de 79 ani, inculpaţii au agresat-o şi pe acesta, aplicându-i lovituri cu picioarele în zona feţei şi a corpului. Apoi au incendiat obiecte din încăpere şi au părăsit locuinţa, abandonând cele două victime. Urmare gravităţii leziunilor produse ambele victime au decedat", a precizat Mirela Negruţiu, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Cei doi tineri acuzaţi de crimă au fost reţinuţi. Şi-au recunoscut fapta şi le-au relatat procurorilor că au încercat să dea foc locuinţei, pentru a ascunde urmele crimei. În cursul serii de sâmbătă, autorii omorului au fost reţinuţi de procurori. Duminică, ei au fost înfăţişaţi instanţei Tribunalului Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net