Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a aflat povestea tristă a unei fetițe de numai 5 anișori, care are nevoie de sprijin financiar pentru o operație în Turcia. Vedeta și prietenii ei strâng bani pentru intervenția care costa 100.000 de euro.


Este mereu loc pentru fapte bune, iar persoane publice din lumea mondenă se implică cu tot dragul pentru a da o mână de ajutor. Laura Dincă, iubita afaceristului Cristian Boureanu, a aflat povestea nefericită a unei fetițe în vârstă de numai 5 anișori, care se luptă cu o boală urâtă: neuroblastom gradul IV.  În urmă cu două luni, micuța Andreea a făcut o operație pentru înlăturarea unei tumori de pe glandele suprarenale, însă boala a recidivat. Micuța se află într-un spital din Istanbul și așteaptă o operație de transplant.

laura_dinca_si_cristian_boureanu.jpg

Cristian Boureanu, Laura Dinca, petrecere OK!, arest, eveniment monden, tinute, aparitie eleganta
laura Dincă și Cristian Boureanu
foto: OK!

”În urma investigațiilor efectuate recent la Istanbul, a scintigrafiei, biopsiei medulare și a RMN-ului, Andreei i s-a recomandat de către medicul oncolog pediatru și medicul chirurg operația tumorii aflată în zona renală, care pare a fi destul de agresivă. Suntem foarte preocupați să se strâmngă întreaga sumă, este vorba de 100.000 de euro. Mai avem nevoie de 30.000 de euro. Am întâlnit-o pe micuță acum trei săptămâni prin intermediul prietenei mele, Andra Timiș, și am fost extrem de impresionată. Împreună am decis să facem mai mult decât o donație. Să mobilizăm oamenii. Are dureri foarte mari, iar mama ei o alină zilnic. Operația ar trebui să aibă loc peste o lună și două săptămâni așa că încercăm până atunci să strângem toată suma. Vă implorăm să ne mobilizăm pentru a da șansă la viața acestui pui de om”, ne-a spus extrem de afectată Laura Dincă.

laura_boureanu-_micuta_andreea.jpg

andreea
Andreea suferă de Neuroblastom grad IV

 

Donațiile se pot face în contul mamei Moisa Alina:
Lei: RO81BRDE240SV14472682400 deschis la BRD
Euro: RO73BRDE240SV14472842400 deschis la BRD

 

Contul Mamei:Moisa Alina
LEI: RO81BRDE240SV14472682400 BRD Bank
EURO: RO73BRDE240SV14472842400 BRD Bank
Swift BRDEROBU
Pay Pal:stefaniabodea@icloud.com

 

 
 
Loading...