Liceenii din «Lazăr» vor munci pentru copilul cu nume de sfânt!

Ultima actualizare:

Aceleaşi sentimente caritabile i-au îndemnat pe liceenii din proiectul "Never be alone" să sară în ajutorul lui Mina, copilul cu nume de sfânt, bolnav de cancer.

Ca să strângem fonduri pentru micuţul de un an şi patru luni, am pregătit un program pentru ziua de joi, 23 februarie, program ce se va desfăşura în incinta Colegiului "Lazăr". Începând cu ora 10.00, elevii mai talentaţi vor oragniza un târg de hand-made şi de prăjituri făcute în casă, iar banii obţinuţi din vânzarea produselor lor vor fi donaţi lui Mina Alexandru Ionescu.

Apoi, începând cu ora 12.45, în sala de festivităţi vor susţine un concert artişti şi trupe consacrate, care vor urca pe scenă fără onorariu, doar pentru că vor să ajute şi să fie alături de liceeni şi de campania "Din inimă pentru copii".

Adrian Ţuţu, Dony, Mayer Vira & Kristina (Impact) şi Jimmy Dub vor face show, pentru a-l ajuta pe Mina să poată fi tratat într-o clinică din Germania, la Mainz, de o formă rară de cancer - sarcom cu celule clare.

Dacă vreţi să-l ajutaţi şi voi pe Mina, depuneţi orice sumă pe numele lui în contul Fundaţiei Adevărul, deschis la BCR, sucursala Tunari: RO 09 RNCB 0286001133100003

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net