Manelist înjunghiat pentru câştigul de la păcănele

Ultima actualizare:

    Manelistul  One Dinescu  a fost dus  direct în sala  de operaţie
Manelistul One Dinescu a fost dus direct în sala de operaţie

Episod sângeros! Ioan Dinescu, un cântăreţ de manele, a fost înjunghiat de un interlop în parcarea mall-ului Atrium din Arad. Altercaţia a izbucnit într-o sală de jocuri de noroc şi a continuat în parcare.

Scene terifiante la Arad! Scânteia conflictului a apărut duminică dimineaţă, într-o sală de jocuri, acolo unde cântăreţul Ioan Dinescu, cu numele de scenă One Dinescu, era concentrat la un aparat. Manelistul jucase aproximativ 1.000 de euro şi aştepta să prindă potul. Aflat în sală, interlopul Daniel Vesa a observat că se apropie momentul în care poate fi înhăţat marele premiu, aşa că l-a luat la palme pe cântăreţ şi s-a aşezat la aparatul de joc în locul lui. Un agent de pază a văzut incidentul şi i-a scos pe cei doi în parcarea mall-ului.În scurtă vreme, altercaţia a luat amploare. Vesa, care deţine o sală de culturism, a scos cu repeziciune un cuţit şi l-a înjunghiat pe cântăreţ în abdomen.


    Agresorul  Daniel Vesa va  fi audiat de poliţişti
Agresorul Daniel Vesa va fi audiat de poliţişti

La rândul lui, agentul de pază a fost rănit superficial. Manelistul a fost transportat imediat la Spitalul Judeţean Arad şi se află în stare critică, fiind dus direct în sala de operaţie, scrie criticarad.ro. Imediat după comiterea faptei, agresorul a fugit, dar s-a predat ulterior la o secţie de Poliţie. „În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost depistat autorul şi a fost anunţat procurorul de serviciu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad”, anunţă Claudia Iuga, de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net