Măreşte spaţiul din casă folosind oglinzile

Ultima actualizare:

Mai multă lumină Într-o încăpere mică şi întunecată, oglinda reflectă orice sursă de lumină venită din exteriorul sau din interiorul camerei. Plasate pe peretele din faţa geamului, oglinzile vor avea un efect deosebit: pot aduce natura în casa ta întrucât reflectă pomii din grădină, florile de pe pervaz etc. De asemenea, oglinzile reflectă şi lumina din interiorul camerei: lampadare, spoturi, corpuri de iluminat suspendate.

Mai mult spaţiu Cu cât este mai mare, cu atât oglinda reflectă mai multă lumină şi mai multe obiecte din jur. Acest lucru dă senzaţia de spaţiu mult mai mare într-o cameră care, în realitate, este foarte mică. Oglinzile pot fi montate pe pereţi, pe uşile camerei sau ale dulapurilor. De asemenea, din oglindă se pot confecţiona obiecte decorative: vaze, casete de bijuterii, tăvi, obiecte de artă.

Atenţie la forme şi dimensiuni Oglinzile pot fi de orice dimensiune şi aproape orice formă. Se recomandă ca dimensiunile lor să fie proporţonale cu ale camerei şi peretelui pe care sunt ancorate. O cameră mică, îngustă şi lungă poate fi „deschisă” dacă pe unul dintre pereţi avem o oglindă mare, fără rame. În acest fel, oglinda va dubla suprafaţa camerei. Rama şi forma acesteia pot fi asortate cu restul mobilierului. De exemplu, stilul modern al pieselor de mobilier poate fi asortat cu o oglindă de formă futuristă, cum ar fi cele în formă de pasăre sau creangă de copac.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net