Mărturia uneia dintre minorele forțate să facă sex cu primarul din Mogoșești Siret: „A aruncat-o în ogradă, leșinată!”

Ultima actualizare:

    Diana, una dintre victimele primarului Damian ButnariuFoto: ziaruldeiasi.ro
Diana, una dintre victimele primarului Damian ButnariuFoto: ziaruldeiasi.ro

Pare o poveste din filmele de groază, dar este cât se poate de real! Diana avea doar 17 ani atunci când a fost răpită de un proxenet, care a dus-o în comuna Mogoșești Siret, unde a fost obligată să facă sex cu primarul Damian Butnariu.

Au trecut 13 ani de atunci, însă victima încă este traumatizată de cele întâmplate. Diana locuiește într-o localitate din zona Pacaniului. Femeia care acum are 30 de rememorat perioada cumplită prin care a trecut în ultimii ani de liceu, potrivit ziaruldeiasi.ro.

„Am fost luată de la discotecă de Buduroi Adrian, împreună cu alte două fete. Am fost duse la Mogoşeşti Siret, la Primărie. Acolo făcuse ziua inaugurarea sediului, iar în noaptea aia am intrat înăuntru. Am fost forţate, am fost luate în maşină şi forţate să mergem. Acolo era primarul, înăuntru, dar mai multe deta­lii...”, a povestit femeia pentru sursa citată, fără să dea mai multe amănunte despre coșmarul prin care a trecut.

Povestea ei a fost confirmată și de mama tinerei: „Diana avea în jur de 16-17 ani, nu avea 18 ani când s-a întâmplat. Când a ajuns acasă, a adus-o şi a aruncat-o în ogradă. Am găsit-o jos, leşinată, în curte şi am chemat salvarea, am dus-o la Iaşi. Era bătută toa­tă. Ştiu că a luat-o din Paşcani şi a dus-o la un primar”,

A fost nevoită să meargă la psiholog, după ce a fost abuzată de primarul din Mogoșești Siret

Diana a mărturisit că a fost nevoită să meargă la psiholog, după ce a fost exploatată. Acest aspect a fost confirmat și de actele din dosarul în care fostul său proxenet este acuzat de trafic de minori și condamnat în primă instanță la 15 ani de închisoare cu executare.

„Am făcut recuperare şi mulţumesc lui Dumnezeu mi-am revenit după trauma pe care am avut-o. Acum sunt ok. Nu inten­ţionez să fac nimic mai departe. Nu vrea să îmi aduc aminte nimic. Au fost momente care au fost groaznice. Acum, nu mai veau să îmi aduc aminte ce a fost acolo“, a spus femeia.

Primarul și-a recunoscut faptele

n motivarea judecătorilor, de pe 31 mai 2019, se arată că primarul Damian Butnariu a recunoscut faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu două fete  care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian. Pentru aceste servicii, edilul i-a plătit proxenetului suma de 100 de lei.

În acelaşi document se mai precizează că primarul şi-a menţinut declaraţia şi în timpul procesului. Sentinţa nu este definitivă şi, în perioada următoare, procesul se va relua la Curtea de Apel Iaşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net