Motivul incredibil pentru care un roman cunoscut destramă căsnicii

Ultima actualizare:

    The Fifty Shades Trilogy
The Fifty Shades Trilogy

Romanul "Fifty Shades of Grey", una dintre cele mai citite cărți ale momentului în întreaga lume, a determinat-o pe o femeie de afaceri din Marea Britanie să divorțeze de soțul ei.

O femeie în vârstă de 41 de ani a citit "Fifty Shades of Grey" ("Cincizeci de umbre ale lui Grey"), scrisă de E.L. James, un roman erotic care spune povestea unei tinere virgine ce se îndrăgosteşte de un bogat om de afaceri, obişnuit să deţină controlul asupra oricui. Cartea prezintă scene de sex şi sadomasochism și reprezintă, potrivit autoarei, o "fantezie romantică prin care femeile iau o pauză fără soții lor".

Ca urmare, femeia i-a propus soțului să adopte din practicile sexuale prezentate în carte, iar când acesta a refuzat, ea i-a cerut divorțul, notează The Daily Mail.

Cazul a fost depus la Curtea Supremă și femeia face referire la cartea "Fifty Shades of Grey" când prezintă motivele ei pentru divorț. Soția susține că "atitudinea plictisitoare" a soțului ei în ceea ce privește sexul reprezintă o dovadă de "comportament irațional", unul dintre cele cinci motive de divorț, potrivit legislației engleze.

Avocatul soției, Amanda McAlister, unul dintre avocații de top pe probleme matrimoniale din Marea Britanie, spune că este primul caz când o carte declanșează un divorț.

"Femeia a citit cartea și a vrut să își condimenteze viața amoroasă. Soțul ei nu își amintea niciodată de Ziua Îndrăgostiților și nu-i făcea niciodată complimente", a declarat McAlister

Amanda McAlister spune că numărul divorțurilor intentate de femei a crescut ca urmare a fenomenului "Fify Shades", romanul care încurajează femeile să fie mai aventuroase în dormitor.

"S-a produs o schimbare de atitudine. Înainte, barbații erau cei care se plângeau de activitatea sexuală. Acum, femeile sunt cele care își numesc soții plictisitori după ce citesc cărți precum >>Fifty Shades<<".

Romanul, care prezintă aventura dintre miliardarul antreprenor Christian Grey și studenta naivă Anastasia Steele a devenit cea mai bine vândută carte din Marea Britanie şi a depăşit succesul volumelor "Harry Potter", "Codul lui da Vinci" sau "Twilight".

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net