A murit Bogdan Dumitrescu, publicitar cu experiență și fost redactor-șef la PRO TV

Ultima actualizare:

    Bogdan Dumitrescu a murit la vârsta de 53 de ani. A lucrat în publicitate din anul 1999foto: adplayes.ro
Bogdan Dumitrescu a murit la vârsta de 53 de ani. A lucrat în publicitate din anul 1999foto: adplayes.ro

Bogdan Dumitrescu, fost director de creaţie la Saatchi & Saatchi, GMP Advertising, Grey Worldwide Romania, a murit duminică, 23 mai, în urma unui infarct. Avea doar 53 de ani și o experiență de 22 de ani în industria advertising-ului. Înainte de publicitate, Bogdan Dumitrescu a lucrat și în media, fiind redactor-şef la Pro TV.

Anunţul trist a fost făcut site-ul adplayers.ro: "Fost director de creație în Saatchi & Saatchi, GMP Advertising, Grey Worldwide România, Bogdan Dumitrescu a plecat într-o lume cu mai mult suflet. Șef de promoție la Litere, care a terminat Universitatea cu 10 pe linie, a plecat dintre noi în seară zilei de duminică, 23 mai, în urmă unui infarct, a anunțat fiul său câțiva prieteni de familie. Bogdan va fi înmormântat la Onești, orașul sau natal", scrie sursa citată.

Înainte de publicitate, Bogdan Dumitrescu a lucrat în media

Site-ul adplayers.ro publică biografia și un text emoționant despre regretatul publicitar. Bogdan Dumitrescu s-a născut la 15 aprilie 1968 în Onești. A absolvit Facultatea de Litere a Universității din București, unde a fost preparator (1995-1996) la Catedra de Literatură Comparată. Înainte de carieră în publicitate a lucrat în media, începând din 1993, când a fost redactor la Pro Fm și Radio Total. A devenit mai apoi șeful Biroului de Presă al Fundației Culturale Române, redactor la TVR Internațional, redactor-șef la ProTV, referent de specialitate în Consiliul Național al Audiovizualului.

A publicat cronică de carte în România Literară, cronică de publicitate în Dilema, eseuri, proză în România Literară, Dilema, Dilemateca, Arc, Contemporanul, Contrapunct etc. Este autorul piesei Viața lui Max Ionescu, difuzată la Radio România Cultural în 2006. A fost director de creație în agențiile Saatchi & Saatchi, GMP Advertising, Grey Worldwide România.

Dumnezeu să îl odihnească!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net