A murit de apendicită în spitalul în care visa să lucreze

Ultima actualizare:

    Alina Iorga a fost internată de urgenţă, în urmă cu o săptămână, la Spitalul Judeţean BacăuFoto: desteptarea.ro, rtv.net
Alina Iorga a fost internată de urgenţă, în urmă cu o săptămână, la Spitalul Judeţean BacăuFoto: desteptarea.ro, rtv.net

Avea doar 23 de ani, era frumoasă, plină de viaţă şi urma o şcoală de asistente medicale. Îşi dorea mult să lucreze într-un spital. Paradoxal, chiar într-o unitate medicală şi-a găsit sfârşitul. Internată pentru o banală operaţie de apendicită, tânăra a suferit complicaţii şi a murit la câteva zile de la internarea în Spitalul din Bacău.

Alina Iorga a fost internată de urgenţă, în urmă cu o săptămână, la Spitalul Judeţean Bacău. Se simţea rău, iar medicii i-au spus că are peritonită, o formă acută de apendicită, şi au dus-o direct în sala de operaţii. La câteva ore de la intervenţie, însă, starea ei s-a agravat şi medicii au mai operat-o încă o dată, când, spune mama fetei, i-au extirpat bucăţi din intestin.

Mama Alinei a fost  împiedicată de poliţişti  să vorbească cu medicii
Mama Alinei a fost împiedicată de poliţişti să vorbească cu medicii

De data aceasta, Alina dădea semne că îşi revine, iar medicii au deconectat-o de la aparate. “Am venit duminică şi am stat cu ea de dimineaţă până seara. Era bine, am râs şi am stat de vorbă până la 7 seara când a trebuit sa plec, pentru că mi s-a spus că am stat prea mult. Cât am stat cu ea, am văzut că o asistentă a deconectat-o de la aparate şi a lăsat-o aşa toată noaptea. A doua zi când am venit, fata era cu gura strâmbă, nu putea să respire”, a povestit Carmen Iorga, mama fetei, pentru “Deşteptarea”. În doar câteva ore, tânăra şi-a dat ultima suflare. Mama Alinei a cerut să vorbească cu medicul care a operat-o pe Alina, dar conducerea spitalului a chemat poliţia ca s-o dea afară.Femeia acuză medicii de malpraxis şi cere o anchetă.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net