O adolescentă a vrut să fugă cu iubitul în străinătate, dar a fost prinsă la Vama Nădlac! Se ascunsese printre bagaje

Ultima actualizare:

    Fata s-a ascuns printre bagajeFoto: Poliția de Frontieră
Fata s-a ascuns printre bagajeFoto: Poliția de Frontieră

O minoră 17 ani a fost prinsă de polițiști, la vama Nădlac, în timp ce încerca să iasă din țară cu iubitul ei, fără acte sau acordul părinților, sâmbătă seară (6 februarie). Oamenii legii au găsit-o pe adolescentă ascunsă printre bagaje, într-un microbuz.

Adolescenta a vrut să treacă ilegal granița, alături de iubitul ei, însă planul nu a mers așa cum spera ea. Fata a fost descoperită printre bagaje, într-un microbuz, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, ascunsă într-un microbuz, în locul destinat pentru odihnă al şoferului, o tânără, în vârstă de 17 ani, din România. Aceasta încerca astfel să iasă ilegal din țară deoarece nu avea document de călătorie şi nici acordul părinţilor.

În data de 06.02.2021, în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, în vârstă 32 de ani, conducând un microbuz, înmatriculat în România, având ca pasageri opt cetăţeni români.

La controlul de frontieră a fost descoperită, ascunsă în spatele banchetelor, în locul destinat șoferului pentru odihnă, o persoană de sex feminin. Deoarece nu avea documente asupra ei, în baza declaraţiei verbale, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări şi au stabilit că persoana este cetăţean român minor, în vârstă de 17 ani.

La cercetări, şoferul mijlocului de transport a declarat că tânăra nu are documente de identitate şi nici procură notarială din partea părinţilor, iar aceasta a recurs la această metodă deoarece voia să ajungă în Germania împreună cu prietenul ei, un cetăţean român în vârstă de 20 de ani, care era pasager în acelaşi microbuz", a anunțat Poliția de Frontieră într-un comunicat de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net