O asistentă medicală din Bucureşti, în vârstă de 55 de ani, a murit la o săptămână după ce a primit a doua doză de vaccin, a anunţat, vineri seară, Ministrul Sănătăţii, care a precizat că nu au existat reacţii adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel. ”Cauzele decesului vor fi stabilite de către Institutul de Medicină Legală”, a transmis Ministerul Sănătăţii.


Ministerul Sănătăţii a transmis, vineri seară, precizări cu privire la o asistentă medicală din Bucureşti, care a decedat la o săptămână după ce a primit a doua doză de vaccin. 
 ”Asistenta medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie a.c. cu doza de rapel şi a decedat la 28 ianuarie a.c. Menţionăm că nu au existat reacţii adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel”, a transmis Ministerul sănătăţii. Sursa citată a precizat că Institutul de Medicină Legală va stabili cauzele decesului. 
”Pentru corecta informare a opiniei publice vom reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei”, a mai transmis Ministerul Sănătăţii. 

Citește și:

Klaus Iohannis a făcut a doua doză de vaccin anti Covid-19. ”Preşedintele se simte bine”

România va administra vaccinul AstraZeneca persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 55 de ani

Test negativ de coronavirus, obligatoriu la intrarea în țară. Lista țărilor de risc pentru care e necesară carantina

 
 
Loading...