Patronii cluburilor de la mare nu sunt speriați de repercusiuni! Unele amenzi sunt cât șampania pe care o comandă petrecăreții

Ultima actualizare:

    Nimeni nu păstrează distanțarea socială și nici nu poartă mască la astfel de petreceriFoto: Observatornews.ro
Nimeni nu păstrează distanțarea socială și nici nu poartă mască la astfel de petreceriFoto: Observatornews.ro

Ne aflăm în plină pandemie, însă regulile sunt doar pentru unii! Petrecerile în cluburi se ţin lanţ pe litoral. Polițiștii dau amenzi în stânga și în dreapta, care, în unele cazuri, nu valorează nici cât o şampanie de fițe, băută la localurile respective

Depășim record după record la numărul de noi cazuri de Covid-19, însă cifrele nu par să îi sperie pe turiștii care vor cu orice preț să se distreze în această vară. Petrecerile până la răsărit cu DJ şi lasere sunt la mare căutare în cluburile de pe litoral. Nimeni nu ţine cont de distanţare şi nici nu poartă mască pentru că, teoretic, este aer liber.

Agenţii de poliție vin în control, dau amenzi, dar nu sperie pe nimeni. Într-un club din Mamaia, unde şampania este comandată cu roaba, agenţii au dat două weekenduri la rând amenzi de 10.000 de lei- cât o sticlă exclusivistă de spumant, potrivit observatornews.ro. Evident, patronii de localuri nu par impresionați de amenzile încasate. Câteva locații au fost închise doar pentru 24 de ore. 

488 de amenzi în ultimele două weekenduri

În ultimele două weekenduri, pe întreg litoralul românesc, la cluburi şi la terase au fost aplicate 488 de sancţiuni în valoare totală de 523.000 de lei.

Pentru că poliţiştii nu au nicio putere să suspende activitatea unui club, aceştia merg în controale însoţiţi de inspectori de la Protecţia Consumatorilor, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitar Veterinară şi de la protecţia muncii.

"Polițiștii pot să aplice sancţiuni în mod repetat. Măsura suspendării activităţii până la remedierea problemelor constatate se face de către DSV şi de către OPC, lucru care s-a întâmplat de mai multe ori în acest sezon.," a declarat George Niculescu, prefectul judeţului Constanţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net