Pentru unii nu este pandemie! Poliţiştii din Călăraşi au intervenit pentru a opri un eveniment privat desfăşurat în comuna Frumuşani, fiind identificate, în total aproape 30 de persoane participante. Un tânăr de 27 de ani care a folosit artificii în curtea locuinţei respective are dosar penal. Oamenii legii au dat sancţiuni de 55.000 de lei.


Poliţistii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi s-au sesizat din oficiu, luni, privind desfăşurarea unui eveniment privat, în comuna  Frumuşan, potrivit news.ro.
 
"La momentul sosirii echipajelor de poliţie, au fost identificate 17 persoane. De asemenea, ulterior, au mai fost identificate încă 12 persoane care au participat la eveniment anterior intervenţiei", a transmis Poliţia Călăraşi.
 
Totodată, în cursul serii, un bărbat în vârstă de 27 ani a folosit artificii din categoria F3 în curtea locuinţei unde a avut loc evenimentul. 
Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru "orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept". Până în prezent, au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 55.000 de lei. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor împrejurărilor şi pentru sancţionarea tuturor participanţilor. Acolo au intervenit politişti din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa, Politiei Oraşului Budeşti, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi.
 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: