Profesorul Menci a ajuns de nerecunoscut

Ultima actualizare:

    Vila din Otopeni este  la un pas de a fi vândută  pentru ca statul să recupereze  “gaura” din dosarul în care  a fost condamnat profesorul Menci; Profesorul Gheorghe  Mencinicopschi este  acum doar umbra  celui  care ne învăţa la  televizor cum să  mâncăm
Vila din Otopeni este la un pas de a fi vândută pentru ca statul să recupereze “gaura” din dosarul în care a fost condamnat profesorul Menci; Profesorul Gheorghe Mencinicopschi este acum doar umbra celui care ne învăţa la televizor cum să mâncăm

Demoralizat, slăbit de puteri şi îngrijorat că va rămâne pe drumuri. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi este de nerecunoscut la zece luni după ce a fost eliberat din închisoare, unde a executat doi ani de pedeapsă. Reporterii Click! l-au vizitat acasă.

A crezut că va muri după gratii, dar Dumnezeu i-a mai dat o şansă. Profesorul Menci, aşa cum este cunoscut de public, este acum sleit de puteri din cauza unei boli foarte grave. A preferat să rămână în spatele gardului casei şi ne-a vorbit cu vocea stinsă.

”Nu sunt nici acum bine cu inima şi n-o să-mi treacă asta. Ziceţi că am slăbit mult? Acum chiar m-am îngrăşat puţin. Nu vreţi să ştiţi cum arătam când am ieşit din închisoare. Nu doar pentru mine a fost greu în ăştia doi ani, ci pentru toată familia mea. Nu mai rezist. Mă impresionează orice acum”, ne mărturiseşte profesorul, în timp ce lasă privirea în pământ.

Iar problemele par că nu se mai termină pentru el. Şi asta pentru că instanţa a decis recuperarea prejudiciului în dosarul său, şi a cerut confiscarea imobilelor. ”Am făcut partajul casei cu soţia, iar jumătate îi va rămâne ei. Probabil că o vom vinde... Nu mă simt deloc bine. Nici nu mai pot vorbi, nu mai pot să scriu şi nici nu ştiu dacă o voi mai face”, ne-a mai spus Gheorghe Mencinicopschi.  

Vecinii ştiu şi ei despre situaţia grea în care se află profesorul. ”Nu e cum s-a zis la televizor, că are bogăţie. Săracu.. e vai de mama lui. Până şi canalizarea o are prin curtea noastră”, ne spune o vecină a lui Menci, arătând spre casa lui.

Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat în 2014, la 8 ani de închisoare,  pentru abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals în înscrisuri sub semnatură privată. În acelaşi dosar al privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, Dan Voiculescu a primit 10 ani de închisoare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net