Răsturnare de situaţie! Micuţul Emanuel a murit de foame şi frig!

Ultima actualizare:

    Micul Emanuel, 2 ani, a dispărut sâmbătă 1 martie (foto: Cristian Franţ)
Micul Emanuel, 2 ani, a dispărut sâmbătă 1 martie (foto: Cristian Franţ)

Concluzii şocante în cazul copilului de doi ani, din Ocna de Fier, găsit mort, luni, după ce dispăruse de acasă de două zile. Procurorii spun că a murit chinuit de frig şi foame.

Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Emanuel Bobic. Dacă, imediat după descoperirea cadavrului, anchetatorii l-au considerat principal suspect pe Marinel Bobic, tatăl copilului, rezultatele necropsiei indică altceva.

Micuţul de doar 2 anişori a murit răpus de foame şi frig. Acum, acuzaţiile procurorilor se îndreaptă înspre Florentina Bobic, mama copilului, care nu ar fi avut grijă cum se cuvine de el.

Sâmbătă, femeia a realizat abia după câteva ore că micuţul a dispărut. Emanuel s-a îndepărtat de casă şi nu a mai găsit drumul înapoi.

„Un copil aşa de mic, dacă se pierde, are mereu tendinţa de a-şi căuta mama şi casa. El a mers încontinuu, în disperare, iar necropsia a arătat că avea pete roşii şi băşici pe tălpi de la atâta mers, pentru că el îşi căuta în permanenţă mama“, spune procurorul Nelu Teacă

Micuţul a fost găsit luni, 3 martie, la 3 km de casă, pe un câmp.

A fost găsit luni, 3 martie, la 3 km de casă, pe un câmp
A fost găsit luni, 3 martie, la 3 km de casă, pe un câmp

Este de neînţeles cum de nu a fost văzut sau auzit de nimeni în această perioadă! Din păcate, micuţul a fost epuizat, a flămânzit şi, la disperare, a înghiţit boabe de porumb găsite probabil pe câmp. Atât au găsit legiştii în stomacul copilaşului,  la necropsie.

Cum duminică a şi plouat, cel mai probabil ploaia şi foamea l-au răpus, căzând cu faţa în jos în locul unde a fost găsit.

Cu ultimele puteri, copilul s-a prins de firele de iarbă în încercarea de a se ridica şi a pleca mai departe.

„Cel mic avea şi o malformaţie congenitală la inimă, ceea ce i-a grăbit decesul, ca o cauză favorizantă, de care mama era conştientă“, a mai spus procurorul Teacă.

Un alt lucru care i-a şocat pe anchetatori a fost faptul că mama nu a descris corect şi în totalitate hainele în care a fost îmbrăcat copilul, ci doar în parte, dar pun asta pe seama şocului şi a sperieturii suferite. Anchetatorii vor analiza dacă se impune reţinerea mamei sau decăderea acesteia din drepturile părinteşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net