Părinții absolvenților de gimnaziu nu mai au nimic de făcut decât să aștepte răbdători până în 14 iulie, când se va face repartizarea computerizată la liceu și să vadă rezultatele la admitere liceu 2015.


Click! vă prezintă lunga listă a liceelor și colegiilor pe care părinţii şi copiii le evită, întrucât acolo nici un elev nu a luat examenul de Bac 2015. De asemenea, vedeţi şcolile unde promovabilitatea a fost 100%.

Mai sunt șase zile până când se vor afla rezultatele la admitere liceu 2015.

În aceste zile, părinții caută cu disperare pe Internet rezultatele de la Bac din acest an ca să știe care sunt cele mai bune și cele mai slabe licee din țară.

În 54 de licee din țară nici un elev nu a reușit la examenul de Bac 2015, iar promovabilitatea a fost 0%. Multe din acestea sunt în localități mici, dar printre acestea se află și câteva din municipii. Judeţul Maramureş este fruntaş la acest capitol, cu şapte unităţi de învăţământ unde elevii au picat pe linie examenul de Bac 2015. În judeţul Sibiu sunt cinci şcoli unde Bac-ul a fost un eşec total.

La cealaltă extremă, absolvenții din 42 de licee au promovat 100% examenul de Bac 2015.

În Capitală, sunt 9 colegii și licee de elită care se pot mândri cu rezultate excelente: Colegiul ”Grigore Moisil”, Liceul Teoretic Național, Colegiul German ”Goethe”, Liceul Teoretic Școala Europeană București, Colegiul Național ”Sfântul Sava”, Complexul Educațional ”Lauder”, Colegiul Teoretic ”Al. I. Cuza”, Colegiul Național Bilingv ”George Coșbuc” și Liceul Teoretic ”Mihai Ionescu".

Rezultate admitere liceu 2015 - când află elevii la ce şcoală au ajuns

Prima etapă de repartizare computerizată la liceu va avea loc în 14 iulie. Media de admitere la liceu 2015 este compusă astfel: 75% din media de la Evaluarea națională și 25% media din gimnaziu.

Până atunci, părinții trebuie să aștepte ca datele copiilor să fie introduse în baza de date, apoi să corecteze eventualele erori apărute în listele afișate la școlile absolvite.

Rezultate admitere liceu 2015 - cele mai bune licee din ţară

În urmă cu o săptămână, Click! a prezentat lista celor mai bune 100 de licee din ţară. Aici, elevii au fost admişi anul trecut cu medii foarte mari. De exemplu, la Colegiul Naţional "Sf. Sava" din Bucureşti cea mai mică medie de admintere a fost 9,56, la Filologie. La Ştiinţele naturii s-a intrat cu peste 9,77, iar la Matematică-Informatică cea mai mică medie a fost 9,78.

Rezultate admitere liceu 2015 - unităţile unde elevii au picat Bac-ul pe linie

lista.jpg

licee rezultate admitere liceu colegii promovabilitate
Nici un elev al acestor licee nu au promovat examenul de Bac 2015

Rezultate admitere liceu 2015 - şcolile unde promovabilitatea la Bac a fost 100%

Rezultate admitere liceu 2015

 
 
Loading...