Robert Negoiţă, pe lista ruşinii. Se află pe primul loc topul datornicilor la stat

Ultima actualizare:

    Primarul sectorului trei are datorii la fisc de peste 232 milioane de lei
Primarul sectorului trei are datorii la fisc de peste 232 milioane de lei

Fiscul a publicat, ieri, lista persoanelor fizice cu datorii de peste 1.500 de lei, iar Robert Negoiţă se află în topul ruşinii, cu datorii la stat de peste 232 de milioane de lei. Pe lista mai figurează fostul ministru de finanţe Eugen Teodorovici şi Elna Udrea.

Potrivit datelor publicate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, conduce detaşat topul persoanelor fizice cu datorii la stat, el având peste 232 milioane de lei. Valoarea datoriilor înregistrate de acesta în perioada în care avea afaceri în construcţii şi imobiliare reprezintă, potrivit wall-street.ro, aproximativ jumătatedin totalul restanţelor înregistrate la stat de cei mai mari zece datorinici persoane fizice.

Eugen Teodorovici are datorii de peste 73 de mii de lei

Şi fostul ministru de finanţe în guvernul Ponta, Eugen Teodorovici, figurează pe lista datornicilor. Acesta trebuie să returneze la fisc 73.702 de lei, potrivit news.ro. Obligaţiile fiscale principale ale lui Eugen Orlando Teodorovici se ridică la 33.782 de lei la care s-au adăugat penalităţi care, în timp, au devenit mai mari decât obligaţiile fiscale ajungând la 39.920 de lei.

Elena Udrea, rstanţe de aproape 40 de mii de lei

Deputatul Elena Udrea apare pe lista datornicilor persoane fizice la bugetul de stat făcută publică de către ANAF, cuantumul total al datoriilor ei fiind de 39.232 de lei. Cea mai mare parte a datoriilor Elenei Udrea este către bugetul de stat. Astfel, ANAF pretinde de la Elena Udrea pentru bugetul de stat 28.856 de lei ca obligaţii fiscale principale la care se adaugă obligaţii fiscale accesorii în valoare de 226 de lei. Alte obligaţii fiscale ale deputatei sunt către Fondul naţional unic de asigurări sociale de stat, anume 10.150 de lei.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, depusă în iunie 2015, Elena Udrea deţine în Bucureşti, singură sau împreună cu alte persoane, patru terenuri în Bucureşti şi alte 40 de hectare de teren agricol în localităţi din judeţul Călăraşi. Udrea locuieşte într-o casă din Bucureşti de 635 de metri pătraţi şi are două automobile: un Fiat 500 şi un Mercedes.Valoarea însumată a bijuteriilor ei ajunge la 100.000 de euro. În conturile bancare, Udrea deţine 280.000 de euro şi peste 4.000.000 de lei. 

Pe lista ruşinii figurează aproape 190 de mii de debitori

Fiscul a publicat luni lista cu datornici persoane fizice, care înregistrau restanţe de peste 1.500 lei la 31 martie.Pe listă figurează 187.230 debitori, care au de plată 3,4 miliarde lei, inclusiv din activităţi independente sau profesii libere. Din totalul acestora, Fiscul poate recupera la acest moment circa 2,3 miliarde lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net