Ce tragedie! S-au înecat după ce au ieșit din examenul de Mate

Ultima actualizare:

    Alexandru  și Marinel  terminaseră  clasa a VIII-a
Alexandru și Marinel terminaseră clasa a VIII-a

Doamne, ce tragedie la Segarcea! Doi copii de 15 ani au pierit, miercuri seară, 21 iunie, în apele unui lac. Alexandru şi Marinel merseseră împreună cu un grup de prieteni la scăldat. N-au mai ieşit la suprafaţa apei, iar azi cei doi băieţi vor fi conduşi pe ultimul drum.

Erau prieteni buni şi, în acea zi, tocmai dăduseră proba la Matematică, de la Evaluarea naţională. Fericiţi că au scăpat de examene, Alexandru şi Marinel au plecat la scăldat la o baltă din spatele gării Segarcea. Şi, deşi nu ştiau să înoate, cei doi amici s-au aventurat în apă.„Nepotul meu a vrut să-l salveze pe Mari şi au murit amândoi.


    Scafandrii le-au scos  trupurile de pe fundul lacului
Scafandrii le-au scos trupurile de pe fundul lacului

A strigat «Salvaţi-mă! Salvaţi-mă!», dar nimeni n-a mai putut să facă nimic pentru el”, povesteşte cu durere bunica lui Alex, scrie adevarul.ro. La un moment dat, prietenii de pe mal nu i-au mai zărit. I-au strigat, dar nu le-a răspuns nimeni. Speriaţi, au sunat imediat la 112 după ajutoare. Din păcate, salvatorii sosiţi la faţa locului nu i-au mai putut ajuta. Rudele celor doi copii sunt în stare de şoc şi cu lacrimi în ochi au povestit că trăiesc un adevărat coşmar.„Eram la muncă şi am aflat că Mari a murit înecat. Nu îmi vine să cred că mi-am pierdut unicul copil! Nu cred c-o să mai fiu un om normal niciodată”, a spus Valentin Piţa, tatăl lui Marinel.

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net