S-a deschis sezonul la mişcare. Iată unde poţi face sport în acest weekend!

Ultima actualizare:

    Pregăteşte-te pentru alergat în aer liber!
Pregăteşte-te pentru alergat în aer liber!

Urmează trei zile frumoase, cu soare, şi pline de activităţi în aer liber. În Bucureşti, este programat un festival de wellness la care vor participa instructori şi nutriţionişti de renume, sâmbătă eşti invitat să participi la un maraton în scop caritabil, precum şi în parc, la sport în aer liber.

Sesiuni de antrenament în parc

Sâmbătă, 29 septembrie în Parcul Titan (Insula Pensionarilor), cei mai iubiți antrenori și instructori World Class te așteaptă cu super sesiuni de antrenamente, Yoga, ZumbaFest, clase surpriză, totul pe beat-uri care dau dependență. Vino cu familia și toată gașca de prieteni să vă luați cea mai sănătoasă porție de sport și mișcare în aer liber. Vei putea să-ți testezi limitele la maratonul de cycling, să accepți provocarea competiţiilor, să te distrezi. Pentru înscrieri şi mai multe detalii, intră pe behealthy.worldclass.ro. De la eveniment nu vor lipsi vedetele: Roxana Ciuhulescu, Geanina Ilieş sau Diana Dumitrescu.

Festival de wellness la ARCUB

Lucrezia Caricola, antrenoarea lui Jude Law, vine şi ea la Bucureşti
Lucrezia Caricola, antrenoarea lui Jude Law, vine şi ea la Bucureşti

În zilele de 28, 29 şi 30 septembrie, la ARCUB, Hanul Gabroveni, are loc Wellness Festival. Dezvoltat în jurul a 5 piloni principali - nutriție, lifestyle, personal care, fitness și tehnologie aplicată acestora - evenimentul aduce împreună experiența a 15 instructori și traineri atât din România, cât și din afara țării, specializați în diferite școli de Yoga, în Pilates, Posturologie, Ayurveda, Capoeira, Gyrokinesis. Printre aceștia se numără Julio Papi, Dr. Ravi Kumar Dowluru, Lucrezia Caricola (antrenoarea lui Jude Law), Christiane Reiter, Carlos L’Abbate, Dimi Butilcă, Avisek Majumdar, Florin Cujbă, Monica Petrică, Denis Dochioiu, Tiberiu Vintiloiu, Ovidiu Atanasiu, Dan Dumitrescu, Mircea Nicoară. Invitatul principal al ediției din acest an este Ty Landrum, unul dintre cei mai importanți profesori de Ashtanga din lume. Ty va susține un workshop de yoga în cadrul festivalului. Instructorilor li se alătură speakeri și experți din zona de nutriție, ca Chef Alex Cîrțu, Health Coach Sorina Fredholm sau medicul nutriționist Anamaria Iulian, care vor oferi informații utile din ariile lor de competență. Accesul la festival este gratuit, cu excepția claselor de fitness. Mai multe detalii găsiţi pe wellnessfestival.ro.

Aleargă şi ajută un copil!

Monica Davidescu s-a implicat de fiecare dată în acest proiect
Monica Davidescu s-a implicat de fiecare dată în acest proiect

Tot sâmbătă, 29 septembrie, Asociația Diaconia Filiala Măgurele dă startul semimaratonului “Goana după sănătate – Alerg și ajut un copil”, ediția a II-a, eveniment sportiv caritabil avand ca scop atât promovarea unui stil de viaţă sănătos, cât şi ajutarea copiilor fără familii. Proiectul a luat naștere în anul 2014, după fericita întâmplare prin care Părintele Andrei Drăgan, preot paroh în localitatea Nefliu, Măgurele, a înfiat 3 copii orfani. În urma acestui eveniment, părintele a hotărât sa înfiinţeze un așezământ social destinat unui număr de 20 de copii fără familii. Pasionații de alergare, dar nu numai, se pot înscrie în competitie pe platforma evenimentului,  www.goanadupasanatate.ajutuncopil.ro, până la data de 27.09.2018, taxele de participare fiind asimilate ca și donații umanitare. Semimaratonul se va desfășura în Parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R.) din Bucuresti şi îşi propune să reunească peste 700 de participanti, de la copii cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani, până la adulți de peste 90 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net