Șapte evenimente importante pe care nu trebuie să le ratezi în 2018!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Anul 2018 va aduce o groază de evenimente! Va fi la fel de agitat ca și 2017. De la politică la sport, noul an merită urmărit cu atenție.

România va sărbători Centenarul Marii Uniri

Anul 2018 are o semnificație aparte pentru țara noastră. Este un an de Sărbătoare, în care vom celebra 100 de ani de la Marea Unire. Va fi momentul prielnic pentru a analiza viitorul României.

simeon stalpnicul png

Dacă strămoșii noștri și-au dorit pentru țara noastră apartenența la valorile europene, oare politicienii de astăzi mai au acest lucru în gând? Dezbaterile pe legile justiției, divizarea societății și instabilitatea adusă mediului economic de actuala guvernare se prefigurează a fi marile pietre de încercare pentru anul 2018.

Olimpiada de Iarnă

Are loc o dată la patru ani și în 2018 va fi găzduită de Coreea de Sud, în orașul PyeongChang.

simeon stalpnicul png

De urmărit echipa feminină de bob a Nigeriei, prima națiune africană care va participa la Jocurile Olimpice de Iarnă! Și asta se întâmplă la 30 de ani de la prezența Jamaicăi, altă națiune exotică fără experiență la competiții de iarnă.

Prințului Harry și Meghan Markle se vor căsători

Prințul Harry și Meghan Markle vor spune „Da” pe data de 19 mai. Ceremonia va fi una intimă și va avea loc la Castelul Windsor. Perechea și-a anunțat logodna în luna noiembrie a acestui an și va locui în preajma Palatului Kensington.


    Meghan Markle şi prinţului Harry au nunta în primăvara lui 2018Foto: splash
Meghan Markle şi prinţului Harry au nunta în primăvara lui 2018Foto: splash

Harry și Meghan au vorbit pentru prima dată despre relația lor luna trecută, într-un interviu pentru BBC, când au mărturisit că s-au întâlnit pentru prima dată în iulie 2016. A fost dragoste la prima vedere!

Cupa Mondială de Fotbal

Chiar dacă România nu ia parte la această competiție, (din nou!), asta nu înseamnă că nu trebuie să urmărim niște fotbal de calitate. Competiția se va desfășura în perioada iunie – iulie și va avea loc în Rusia. Este prima Cupă Mondială care se va desfășura în Europa, ultima mare competiție fotbalistică fiind organizată de Germania, în anul 2006.

simeon stalpnicul png

La acest turneu final vor participa 32 de echipe, 20 dintre ele participând și la Mondialul din Brazilia, din 2014. Finala se va disputa pe 15 iulie, pe stadionul Luzhniki din Moscova. 

Oamenii obișnuiți vor ajunge pe Lună

Mă rog, nu chiar obișnuiți, pentru că va trebui să ai foarte mulți bani pentru a călători până acolo! Ideea este că un startup din Silicon Valley, Moon Express, va efectua prima călătorie pe Lună fără să aibă la bord numai cosmonauți pregătiți de NASA.

simeon stalpnicul png

Dacă misiunea va fi un succes, scopul acestei companii este de a transporta pe Lună oameni pentru a explora și exploata resurse naturale.  

Un nou moștenitor al familiei regale britanice

Kate Middleton a pus capăt speculațiilor despre termenul celei de-a treia sarcini regale. La o lună după ce a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, ducesa de Cambridge a dezvăluit și data la care bebelușul își va face intrarea în familia regală britanică.

simeon stalpnicul png

Cel de-al treilea copil al lui Kate și al lui William este așteptat în aprilie 2018, a anunțat pe Twitter Palatul Kesington. Confirmarea vine la o lună după ce Kate a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară.

Vom putea călători în Antarctica

Până în 2018, pentru a ajunge în regiunea polară, trebuia să închiriezi o cursă charter, nu erau zboruri regulate.

simeon stalpnicul png

Dar, începând cu noul an, vor fi inițiate primele curse comerciale, avioanele urmând să decoleze din sudul Argentinei, urmând să aterizeze pe Insulele Seymour, aproape de peninsula Antarctica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net