Şase medalii la Olimpiada Internaţională de Chimie

Ultima actualizare:

Elevii români sunt foarte buni! Iarăşi s-au întors cu medalii de la Olimpiada Internaţională de Chimie: una de aur, două de argint şi trei de bronz.Medalia de aur a fost cucerită de Andreea Maria Filip, elevă în clasa a XI-a la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti.

Mara Ioana Eşanu, clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Roman Vodă” din Roman, judeţul Neamţ şi Grigore Mihai Prună, clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” din Baia Mare au câştigat câte o medalie de argint.

Au fost laureaţi cu medalii de bronz: Teodora Coroamă, clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Botoşani, Vlad-Mihai Mandrici, clasa a X-a la Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din Bucureşti şi Ştefan Bogdan Ivan, clasa a XI-a la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti.

Mara Ioana Ieşanu a primit şi premiul special pentru cel mai mare punctaj la proba practică.

La ediţia din acest an au participat 118 elevi din 17 ţări. Concursul a constat în trei probe a câte 5 ore, două probe teoretice şi o probă practică.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net