Scapi de stresul de Crăciun, de-ţi iei bradul de pe-acum

Ultima actualizare:

Globuleţe, beteală şi alte decoraţiuni de Crăciun, brazi naturali sau artificiali şi chiar porcul pentru masa tradiţională. Nu trebuie să aşteptaţi să vină iarna ca să le alegeţi! Sunt la doar un „click” distanţă, iar dacă le comandaţi acum primiţi reduceri substanţiale.

La doi paşi de Capitală, în Dobreni – Giurgiu, un fermier se laudă cu o frumuseţe de porci de rasă, crescuţi 100% bio. Are vreo 20 în bătătură, însă jumătate din ei sunt deja arvuniţi. De Sărbători, vor ajunge pe mesele unor bucureşteni care s-au îngrijit din timp de bunătăţile pe care le vor prepara. „Avantajul este că omul îşi poate alege animalul şi nu ia pe ultima sută de metri ce i se dă. Porcii noştri sunt crescuţi în condiţii de igienă maximă, sunt vaccinaţi şi deparazitaţi şi au o genetică foarte bună, cu un strat mic de grăsime. Şi costă doar 10 lei. Omul vine, vede, alege, lasă un avans acolo şi de Crăciun are carnea asigurată, nu mai umblă prin supermarket”, ne-a mărturisit fermierul. Nici brazii nu mai sunt motiv de stres în febra cumpărăturilor de Sărbători. Se pot comanda de pe acum, fie la balot, cu tot cu rădăcină, pentru a putea fi replantat, fie direct tăiat. „Un brad cu rădăcină, de aproximativ 2 metri, ajunge la 200-250 de lei. Tăiat, e mai puţin de 100 de lei. Aducem la comandă orice cantitate şi putem asigura şi livrare la domiciliu, dacă avem transport în zonă”, spune Vasile, un comerciant de brazi din zona Capitalei. 

Au apărut și ofertele de Revelion

Sfârşitul lunii septembrie aduce şi ofertele hotelierilor din Poiana Braşov. Cum ne-am obişnuit an de an, preţurile cresc! Astfel, pentru un Craciun de nota 10 în Poiana Braşov, trebuie să vă puneţi deoparte aproximativ 400 de euro de persoană, pentru un sejur de 5 nopţi. În pachet sunt incluse cazarea, micul dejun, cina festivă din noaptea de Crăciun, dar şi surprize cum ar fi colindători sau moşul care va veni cu tolba plină de cadouri. Pentru un  Revelion de patru stele  sumele se dublează, astfel că 6 nopţi vor costa începând de la 990 de euro locul în apartament de 4 stele. Sunt incluse cazarea, micul dejun, petrecerea de Revelion, accesul gratuit la piscină, petreceri cu muzică live în fiecare seară, dar şi transferul de la hotel spre domeniul schiabil. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net