Scene emoționante! Pompierii din Giurgiu au salvat un cățel orb care căzuse într-un lac

Ultima actualizare:
Câinele a scăpat nevătămat
Câinele a scăpat nevătămat

Poveste emoționantă! Un câine din rasa Saint-Bernard a fost salvat de către pompierii giurgiuveni, după ce a căzut într-un lac de agrement. Din cauză că este orb, animalul nu și-a dat seama de pericol și a căzut în apă. Operațiunea de salvare a avut loc luni (23 noiembrie), în localitatea Mihai Vodă, în jurul prânzului. Din fericire, câinele a scăpat nevătămat, dar a tras o sperietură zdravănă.

De față a fost și stăpânul lui Slash, care a așteptat cu inima cât un purice salvarea animalului său de companie. Pompierii au reușit să îl scoată fără probleme din apă pe cățelul nevăzător.


    Saint Bernard-ul a fost salvat cu succesFoto: ISU Giurgiu
Saint Bernard-ul a fost salvat cu succesFoto: ISU Giurgiu

"Iubim animalele și fiecare misiune pe care o avem pentru salvarea acestora este specială.

Astăzi, pompierii giurgiuveni l-au întâlnit pe Slash, un Saint-Bernard nevăzător. Din cauza problemelor pe care le are la ochi, cel mai probabil, câinele nu a văzut că se află pe malul abrupt al unui lac de agrement și a căzut în apă. S-a întâmplat în jurul prânzului, în localitatea Mihai Vodă. Deși era foarte speriat de ceea ce i se întâmplă, acesta a avut încredere în pompierii care au coborât pentru a-l scoate din apă și s-a ghidat după vocea lor până când a ajuns într-un loc în care s-a simțit în siguranță.

În cel mai scurt timp, câinele a ajuns la stăpânul său, care a urmărit cu sufletul la gură întreaga acțiune de salvare.

Pentru pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal a fost o misiune inedită, de care își vor aminti mult timp de acum înainte.", au transmis pompierii giurgiuveni.

Saint Bernard-ul a fost salvat cu succes
Saint Bernard-ul a fost salvat cu succes
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net