Veşti triste pentru parlamentari, abia întorşi la muncă. Un deputat şi un senator au murit, unul după altul, luni şi marţi.


În această dimineaţă, senatorul PSD de Ialomiţa Ştefan Stoica a murit în spitalul la care fusese internat. El suferea de cancer de un an, scrie adevarul.ro.

În urmă cu un an, parlamentarul ialomiţean a fost diagnosticat cu cancer hepatic. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar la finalul operaţiei starea de sănătate a lui Ştefan Stoica dădea semne că se va amelioreze. În ultimele săptămâni, boala a recidivat sever, senatorul fiind nevoit să se interneze din nou la spital, potrivit adevarul.ro.

A murit pe patul unităţii medicale unde a mers să se trateze.
Ştefan Stoica era senator pe colegiul I Slobozia. A ajuns în Parlamentul României în decembrie 2012, imediat după redistribuirea voturilor, pe listele PPDD, partid la care a renunţat şi s-a înscris în PSD.

Mircea Grosaru, deputatul minorităţii italiene, a decedat luni

CLIIMA20140204_0034_1.jpg

Deputatul Mircea Grosaru a fost reprezentantul minorităţii italiene din România

Deputatul Mircea Grosaru, reprezentantul minorităţii italiene din România, care a câştigat Colegiul 2 din Bistriţa-Năsăud, a încetat din viaţă, luni la prânz în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava, în urma unui infarct miocardic.

Mircea Grosaru, în vârstă de 61 de ani a suferit un „infarct miocardic acut”, iar luni, în jurul prânzului a încetat din viaţă. Mircea Grosaru, de profesie avocat, era deputat aflat la al patrulea mandat din partea minorităţii italiene şi, se pare, că ar fi făcut infarct din pricina unei citaţii de la ANI.

Loading...
Citeste tot despre: