Şi-a ameninţat iubita cu pistolul, apoi a dezbrăcat-o şi a scos-o afară din casă în pielea goală

Ultima actualizare:

    Hainele tinerei au rămas atârnate în copaci. (Foto: Laurenţiu Ionescu)
Hainele tinerei au rămas atârnate în copaci. (Foto: Laurenţiu Ionescu)

Gelos, pentru că îşi bănuieşte iubita că îl înşală, un bărbat din Piteşti şi-a ieşit din minţi. Şi-a ameninţat iubita cu un pistol, a dezbrăcat-o, după care a scos-o în pielea goală pe scările blocului. Furia lui nu s-a oprit aici! Bărbatul i-a aruncat toate hainele şi bunurile de la etajul IV al blocului în care cei doi locuiesc cu chirie.

Totul s-a petrecut, aseară, pe strada Făgăraş, de lângă Universitatea Constatin Brâncoveanu. Cristian Tănase, în vârstă de 33 de ani locuieşte cu chirie împreună cu iubita lui, Mihaela Andreea J, în vârstă de 24 de ani.

Tânărul, de profesie lăutar, bănuieşte că tânăra, ospătăriţă la un bar din oraş, îl înşală şi de aceea şi-a ieşit din minţi. Spiritele s-au încins în toiul scandalului şi, fără să se gândească la urmări, bărbatul a scos un pistol pe care îl deţinea în casă, fără forme legale, şi a ameninţat-o.

Când a văzut arma, tânăra s-a sperit şi, într-un moment de neatenţie a reuşit să-i smulgă pistolul din mână, pe care l-a aruncat pe geamul de la balcon. Nervos, bărbatul nu s-a lăsat cu una cu două şi a reacţionat şi mai urât.

A dezbrăcat-o pe iubita lui şi a scos-o în pielea goală la uşa apartamentului.

Tânăra a mers plângând la o vecină căreia i-a cerut haine de îmbrăcat şi a sunat la 112. Între timp, bărbatul i-a aruncat toate bunurile de la etajul IV. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au demarat o anchetă, iar pe numele lăutarului scandalagiu a fost întocmit dosar de cercetare penală.

"Fiind sub influenţa alcoolului, bărbatul s-a manifestat violent şi a ameninţat-o cu un pistol. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 1 de Poliţie Piteşti care au identificat în vegetaţia din faţa blocului, un pistol, un laptop spart şi obiecte de îmbrăcăminte. Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi s-a stabilit că bărbatul nu figurează în evidenţele poliţiei ca deţinător legal de armă neletală", ne-a spus inspectorul principal Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net