Septembrie 2014. Imediat după ce a născut, Alexandra şi-a sugrumat băieţelul şi l-a ascuns în dulap. Iunie 2015. Adolescenta îşi primeşte sentinţa: n-are voie la discotecă, nu iese din casă în weekend şi nu se apropie de tânărul cu care a făcut copilul.


O pedeapsă blândă! Asta a primit Diana Alexandra Olaru (17 ani), fiica unui consilier local din comuna gorjeană Slivileşti. Magistraţii de la Judecătoria Motru au stabilit ca minora din Slivileşti, care şi-a ucis nou-născutul în luna octombrie a anului trecut, să fie condamnată la „măsura educativă a consemnării la sfârşit de săptămână pe o durată de 12 săptămâni”.

Conform deciziei, adolescentei i se interzic următoarele lucruri:  să se afle în discoteci şi la alte manifestări sportive, culturale, ori alte adunări publice de pe raza celor două localităţi, să se apropie şi să comunice cu tânărul din comuna Drăgoteşti cu care a întreţinut relaţii sexuale în perioada iunie 2013 – decembrie 2013. În plus, ea trebuie să plătească cheltuielile de judecată, de 3.000 de lei.

mama-.jpg

Diana Alexandra Olaru şi-a ucis băieţelul imediat după naştere

Cumplita faptă a avut loc în septembrie 2014. După ce a născut, Alexandra şi-a ucis copilul cu sânge rece, apoi l-a ascuns în dulap. Iniţial, i-a minţit pe anchetatori că ar fi incendiat cadavrul. Tânăra a ascuns în cele nouă luni faptul că este gravidă.

Îndrăgostită de un tânăr din localitate, ea a locuit la el câteva luni, în ciuda protestelor părinţilor. A revenit acasă, dar nimeni nu a bănuit că este însărcinată. Imediat ce a născut, s-a gândit să scape şi de copilaş, pentru ca secretul să nu fie aflat. 

 

 
 
Loading...