Şi-a ucis fiica vitregă pentru că nu mai voia să-i fie amantă

Ultima actualizare:

     Tânăra era fericită de  când plecase din casa  părintească la Bucureşti
Tânăra era fericită de când plecase din casa părintească la Bucureşti

Scene înfricoşătoare s-au petrecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un cartier rezidenţial din comuna Roşu, Ilfov. Un bărbat şi-a ucis cu sânge rece fiica vitregă. Fuseseră amanţi, iar tânăra nu-l mai voia. Aşa că individul i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit. Rănit a fost şi iubitul fetei.

Ionel Ionescu, de 37 de ani, e acum în arest. Şi va rămâne aici pentru următoarele 29 de zile, fiind acuzat de omor şi tentativă de omor. Acesta le-a spus anchetatorilor că între el şi fiica sa vitregă a fost, la un moment dat, o poveste de iubire. Tânăra de 25 de ani a părăsit, însă, casa din Făcăeni, Ialomiţa, unde locuia alături de mama sa şi de el şi a plecat la Bucureşti. Aici, s-a angajat şi s-a îndrăgostit de un băiat, care i-a devenit iubit. Turbat de gelozie, Ionescu a devenit agresiv. O teroriza pe fată, o verifica şi îi vorbea urât. O ameninţa în mod constant, iar, în noaptea de sâmbătă spre duminică, chiar şi-a pus ameninţările în practică.

El a venit la blocul fiicei vitrege din Militari Residence şi a început să facă scandal. Fata a sunat la Poliţie la ora 2.21 şi a spus că bărbatul a lovit-o şi a ameninţat-o cu moartea. Un echipaj de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a sosit la sesizare, însă agenţii nu i-au făcut un control corporal bărbatului şi nici nu au aplicat vreo sancţiune contravenţională, părăsind rapid locul. La nici o oră de la plecarea acestora, un alt apel la 112 anunţa că bărbatul şi-a ucis fiica vitregă cu mai multe lovituri de cuţit şi l-a înjunghiat pe prietenul ei.


    Poliţiştii sosiţi la  locul crimei au făcut  măsurătoriCaptura: Romania tv
Poliţiştii sosiţi la locul crimei au făcut măsurătoriCaptura: Romania tv

Ionescu a lovit-o pe fată de mai multe ori cu cuţitul, în spate şi în gât, apoi l-a înjunghiat şi pe iubitul ei, iar pentru a-l împiedica să fugă, i-a tăiat cauciucurile de la maşină, scrie adevarul.ro. Iubitul fetei se află şi acum internat la Secţia Chirurgie toracică a Spitalului Universitar, după ce a fost operat, având un plămân perforat.


    Fata închiriase împreună cu  o prietenă un apartament  în cartierul rezidenţialCaptura: Romania tv
Fata închiriase împreună cu o prietenă un apartament în cartierul rezidenţialCaptura: Romania tv

Pe de altă parte, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov se desfăşoară o anchetă internă  după ce s-a constatat că, înainte de crimă, fata sunase pentru a cere ajutor şi nimeni nu i l-a dat.


    Maşina iubitului are  cauciucurile tăiateCaptura: Romania tv
Maşina iubitului are cauciucurile tăiateCaptura: Romania tv

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net