Șoferul care a accidentat cu mașina un polițist pe o plajă din Mamaia a fost reținut. Bărbatul este acuzat pentru fals privind identitatea, conducere sub influența alcoolului ori a drogurilor, ultraj și părăsirea locului accidentului.


Sâmbătă (22 august), în urma accidentului, șoferul a fost audiat de anchetatori pentru a stabili circumstanțele faptelor comise. Polițiștii au aflat că acesta are 31 de ani și este din Constanța. Duminică, 23 august, acesta a fost reținut în arest, potrivit romaniatv.net.

Șoferul teribilist va petrece 30 de zile îm închisoare după ce Judecătorii de la Tribunalul Constanța au decis arestarea acestuia, după ce sâmbătă dimineața și-a parcat autoturismul pe o plajă din Mamaia.

Atunci când polițiștii au venit să-i ceară socoteală și să-i spună să își mute mașina, bărbatul nu a cooperat cu organele legii, aflându-se sub influența alcoolului sau a drogurilor. Constatând acest lucru, polițistul s-a urcat la volan, iar făptașul în dreapta. După ce a mutat mașina de plajă, polițistul a coborât din vehicul și i-a cerut bărbatului să se legitimeze, însă acesta s-a prefăcut că își caută actele și a urcat la volan. Încercând să scape, acesta a pus vehiculul în mițcare cu viraj la stânga, însă a lovit polițistul în zona șoldului. În urma accidentului, polițistul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul a fost prins la un kilometru distanță de locul faptei, unde a lovit un stâlp.

 
 
Loading...