Spectacolele din Săptămâna Mare

Ultima actualizare:

    Ştefan Stan cântă joi la Constanţa
Ştefan Stan cântă joi la Constanţa

Chiar dacă este Săptămâna Mare, nu ducem lipsă de muzică, spectacole şi voie bună. Cine vrea să-şi petreacă timpul distrându-se într-o companie plăcută poate merge la un concert, la un spectacol. Iată oferta:

Ştefan Stan cântă la Constanţa

Lui Ştefan Stan îi cam place la malul mării! Solistul va susţine un nou concert la Constanţa, de această dată în El Comandante. Spectacolul său are loc joi, 17 aprilie, de la ora 23.00, iar biletul de intrare costă 35 de lei.

Jazz la Palatul Ghika

Tot joi, 17 aprilie, de la ora 20.00, va avea loc cea mai rafinată şi antrenantă Stagiune de Jazz din Bucureşti. Alexandra Uşurelu, cunoscută pentru vocea sa caldă şi a stărilor de poveste care se creează la fiecare concert al său, va transforma scena într-un decor cu totul special, cu videoproiecţii şi lumini. Nu lipsesc nici invitaţii surpriză. Biletele costă 48 sau 98 de lei.

Silvia Lăuneanu, în turneu prin Oltenia

simeon stalpnicul png

În perioada Paştelui, frumoasa brunetă va încânta cu vioara ei audienţa de pe meleagurile olteneşti. Astfel, pe 18 aprilie va cânta la Filiaşi, pe 19 la Strehaia şi pe 20 aprilie la Turnu Severin. Spectacolele durează 45 de minute, iar accesul este liber.

Puţină magie, pentru copii

Sâmbătă, 19 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucureşti, avem parte de puţină magie. Iepuraşul ne arată cum levitează ouăle de Paşte sau chiar un copil ales din sală, cum dispar obiectele şi multe alte numere magice. Copiii vor fi întâmpinaţi chiar de „Iepuraş" şi vor primi mici atenţii. Finalul spectacolului, care începe la ora 11.00, va fi marcat de un excepţional joc cu lumini laser şi efecte speciale. Biletele costă 50 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net