Spitalul Județean Buzău, luat cu asalt de un clan de romi - VIDEO

Ultima actualizare:

    Scandalul de la Spitalul Judeţean Buzău a fost aplanat după o oră.
Scandalul de la Spitalul Judeţean Buzău a fost aplanat după o oră.

Scandal, vineri seară, la ușa secției de urgență spitalului județean Buzău. Câteva zeci de romi au încercat să ia cu asalt unitatea medicală ca să ajungă la doi adolescenți aduși în cursul serii cu intoxicații cu alcool. Pentru că medicii nu i-au lăsat să intre, ba mai mult, le-au cerut socoteală de ce copiii au ajuns în starea asta, romii si-au pus poalele în cap și au început să țipe că sunt discriminați.

Cei doi copii, de 14 și 16 ani, vecini de străda, s-au jucat toată ziua punând pietre pe calea ferată ca sa fie zdrobite de tren, în apropierea Gării Nord din Buzău. Doi agenți de pază de la o societate din zonă i-au văzut și i-au trimis acasă.

La câteva zeci de minute, unuia dintre copii i s-a făcut rău, apoi și celuilalt. Părinții și alte câteva zeci de rude i-au dus imediat la urgență. Acolo însă, după ce i-au consultat, medicii și-au dat seama că adolescenții erau în pragul comei alcoolice și i-au luat la rost pe părinți. Rudele copiilor au dat însă vina pe paznicii care, spun ei, le-ar fi turnat copiilor alcool pe gât. Enervati, romii au chemat politia sa le faca dreptate.

Când au văzut că se îngroașă gluma, polițiștii au chemat în ajutor mascații ca să-i scoată pe scandalagii din curtea spitalului. Au început însă o anchetă care îi vizează și pe agenții de pază acuzați că i-ar fi agresat pe copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net