STUDIU: După 40 de ani, bărbaţii dau rateuri în pat! Află de ce!

Ultima actualizare:

Experţii au descoperit că, după 40 de ani, mulţi dintre bărbaţi intră în depresie. Din cauza mândriei însă, ei refuză să vorbească despre asta cu soţiile lor, lucru ce accentuează stările prin care trec.

Semnele depresiei sunt insomnia, fumatul în exces, irascibilitatea şi, nu în ultimul rând, lipsa activităţii în dormitor.

Psihologii le sfătuiesc pe femei să-şi întrebe soţii despre ceea ce simt, chiar de mai multe ori, pentru că bărbaţilor le este mult mai greu să-şi exprime sentimentele decât le este lor.

Matthew, un bărbat în vârstă de 48 de ani care a trecut prin această depresie spune că, în acea perioadă, pur şi simplu nu mai avea nici un sentiment de afecţiune faţă de nimeni şi nimic.

De asemenea, el povesteşte cât de folositoare a fost comunicarea cu soţia lui: „Soţia mea a comunicat cu mine constant, mi-a repetat mereu că nu e nimic în neregulă cu mine şi că ceea ce simt este perfect normal. Asta m-a ajutat foarte mult!".

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net