«Sunt fericită! Fac Paştele cu băiatul meu»

Ultima actualizare:

    Executorul judecătoresc nu-l mai poate  lua pe Anthony de lângă mama lui
Executorul judecătoresc nu-l mai poate lua pe Anthony de lângă mama lui

A trecut de la agonie la extaz. Anamaria Nedelcu (43 de ani), mama arestată pentru că a fugit cu copilul din Canada ca să-l apere de violenţa tatălui, este fericită. Magistraţii Judecătoriei sectorului 3 au suspendat, joi, procedura de executare silită, astfel că femeia nu mai stă cu frica-n sân că vine executorul judecătoresc la uşă şi îi ia băiatul.

”Sunt fericită! Fac Paştele cu băiatul meu. Până la hotărârea definitivă în ceea ce priveşte extrădarea mea, procedura de executare a fost suspendată. Legal, nu-mi poate lua nimeni copilul”, ne-a declarat Anamaria Nedelcu.

Tot joi, femeia s-a prezentat de mână cu fiul său, Anthony, la Protecţia Copilului sector 4. Micuţul de 6 ani a fost evaluat de psihologi, care şi-au dat seama că acesta trăieşte într-o familie normală, alături de mama şi bunica lui.

Între timp, tatăl său, Rafael Maximo Munoz Sierra (45 de ani), s-a reîntors în Canada, împreună cu avocata sa, dar va veni în România pe 5 mai. Pe 10 mai, Curtea de Apel se va pronunţa definitiv în ceea ce priveşte cererea de extrădare a fostei sale iubite, pentru a fi judecată în Canada pentru răpire. Anamaria a fost arestată preventiv, dar a reuşit să iasă de după gratii după opt zile.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net