Tânăr care a avut Covid, hărțuit cu mesaje negative și înjurături după ce și-a spus povestea

Ultima actualizare:

    Gabriel Szofran a fost dependent de oxigenFoto: captură Digi24
Gabriel Szofran a fost dependent de oxigenFoto: captură Digi24

Halucinant! Un tânăr care a trecut prin coșmarul Covid-19 a relatat cu primește mesaje urâte și înjurături, după ce a povestit prin ce a trecut cât a fost infectat. Oamenii care cred în teorii ale conspirației îl acuză că a primit bani să mintă că a fost bolnav. Gabriel Szofran, un cunoscut fotograf din Timișoara, a stat 12 zile internat la spital. El a făcut o formă destul de gravă a bolii și a fost dependent de oxigen.

„M-ați întrebat dacă am primit mesaje negative. Da, am primit și în seara asta de la consăteni, care mă apostrofează - teorii ale conspirației - că am primit bani. Am primit înjurături în mesaj privat chiar de la persoane din Galați, Bistrița, din zone foarte îndepărtate, pe care nu le cunosc”, a spus Gabriel Szofran, la Digi24

"Problema nu sunt măsurile!"

Cu toate acestea, tânărul nu vrea să se lase afectat de mesajele negative: „Dacă mă înjură 1.000 și fac 100 de persoane să conștientizeze că virusul există, vreau să fiu înjurat în continuare și să fac mai multe persoane conștiente că virusul există. Tocmai aici este problema. Problema nu sunt măsurile. Problema este că nu se găsesc persoane care să transmită un mesaj”.

Gabriel nu știe de unde a luat virusul, menționând că a respectat cu rigurozitate regulile. Din familia sa extinsă, sunt șapte persoane în total care au fost confirmate cu coronavirus. Din fericire, soția și fetița sa au fost negative. În schimb, părinții săi s-au îmbolnăvit. Mama a făcut o formă ușoară, la fel și alte patru rude, dar tatăl, din păcate, este acum în spital, cu o formă gravă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net