Sfâșietor! A murit Ionuţ Anghel (33 de ani), tânărul IT-ist din oraşul Mărăşeşti, care suferea de o boală gravă şi avea nevoie de un transplant de plămâni.


Ionuț suferea de Diskinezie Ciliară Primară, diagnostic pus acum câţiva ani în Austria, la celebrul spital AKH. Tânărul  era căsătorit şi avea un băieţel de 2 ani şi 9 luni. S-a luptat cu boala până în ultima clipă, sperând că statul român îl va ajuta să efectueze un transplant de plămâni care să-i ofere şansa de a-şi creşte copilul. Bărbatul era căsătorit şi avea un băieţel de 2 ani şi 9 luni.

”Ce ţară... Trăim într-o ţară în care dacă o singură persoană are o boală ce are nevoie de tratament sau transplant (în cazul meu), în afara ţării, nu reuşeşte mare lucru... Se loveşte de tot ce ţine SISTEM MEDICAL ROMÂNESC şi de toate prostiile birocratice (care în afară se rezolvă imediat, la noi durează cu săptămânile) şi de oamenii din sistem care fug de responsabilitate... Eu mă lupt pentru fiecare zi şi noapte de noapte în speranţa că va exista şi un "mâine" şi am afirmat asta în mai multe rânduri, însă "cei de sus" au dat din cap în sens afirmativ că am nevoie de ajutor şi cam atât ... nimic concret!", a postat Ionuț Anghel pe Facebook, cu câteva ore înainte să treacă în neființă.

Citește întregul articol pe Adevarul.ro.

 
 
Loading...