Tăriceanu, audiat în dosarul retrocedărilor

Ultima actualizare:

    Tăriceanu acuză DNA de  scurgeri de informaţii
Tăriceanu acuză DNA de scurgeri de informaţii

Călin Popescu Tăriceanu a venit ieri la DNA Braşov, unde a fost citat ca martor în dosarul restituirilor ilegale de proprietăți care au aparținut lui Carol al II-lea.

În același dosar sunt inculpaţi Remus Truică și Prinţul Paul. După o oră și jumătate în care a răspuns întrebărilor puse de procuror, Călin Popescu Tăriceanu a ieșit din sediul DNA Brașov.

“Am fost citat în calitate de martor, într-un dosar. Am răspuns întrebărilor procurorului, dar având în vedere că dosarul de urmărire penală nu este public, nu am să fac alte declarații”, a spus preşedintele Senatului.

La audieri a fost prezent şi avocatul omului de afaceri Remus Truică. După audieri, acesta a declarat că mărturia lui Tăriceanu nu schimbă cu nimic situația actuală a dosarului. “Și-a făcut datoria civică de a aduce la cunoștință aspectele pe care le-a perceput în perioada 2007-2009 legat de mai multe persoane. A fost o declarație simplă, la obiect, fără ramificații. Mai multe nu vă pot spune”, a declarat avocatul Bogdan Cimbru.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net