Tăriceanu a fost dat afară din şedinţa PNL

Ultima actualizare:

    Fostul premier a fost alungat din partid
Fostul premier a fost alungat din partid

Rezultatele slabe de la alegerile de duminică face victime printre greii partidului. Crin Antonescu şi Klaus Iohannis au demisionat. Însă pe Călin Popescu Tăriceanu l-au dat afară din şedinţă, în timp ce pe fostul ministru Radu Stroe a fost exclus din PNL.

Călin Popescu Tăriceanu a fost dat afară de la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL. Membrii Biroului Politic Naţional au votat în acest sens propunerea lui Ludovic Orban, care a contestat calitatea de membru PNL a preşedintelui Senatului, informează Mediafax.

Senatorul Călin Popescu-Tăriceanu a explicat că în şedinţă, la propunerea lui Ludovic Orban, care a contestat calitatea sa de membru PNL, Delegaţia Permanentă a decis că nu poate participa la reuniunea conducerii partidului.

„Lucrurile acestea mi se par cu totul şi cu totul dintr-un film ireal pentru că azi PNL, în loc să facă o analiză, conducerea demisionară continuă să ia decizii extrem de importante cu privire la viitorul PNL. Contest legitimitatea unor astfel de decizii care angajeaza PNL pe termen mediu si lung. Actuala conducere nu a învăţat nici o lecţie din rezultatul alegerilor. În loc să se genereze o dezbatere, se merge în acelasi stil  autorita şi dictatorial”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la ieşirea din sala de şedinţă.

Fostul premier se referă la decizia demisionarilor ca PNL să adere la Partidul Popular European (PPE), ceea ce a stârnit rumoare la Bruxelles, mai ales că partidul condus până ieri de Crin Antonescu făcea parte din Alianţa Liberalilor şi Democraţilor Europeni, ALDE.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net