Te-a înşelat? Ce e de făcut

Ultima actualizare:

Erați mereu împreună, aveați încredere unul în celălalt, dar orizontul dragostei voastre s-a întunecat brusc atunci când ai aflat că el te-a trădat. Lumea ta interioară părea că s-a prăbușit...

Cântăreşte bine situaţia

Ţi-a jurat cu cerul şi pământul că nu s-a întâmplat decât o singură dată, aşa că poate te gândeşti că ar merita să-i mai acorzi o şansă, mai ales în cazul în care până acum aţi fost foarte apropiaţi şi v-aţi înţeles minunat. Cel mai bine este să iei singură decizia, fără să fii influenţată de vorbele rudelor sau ale prietenilor. Lasă să se mai aşeze lucrurile înainte de a lua o hotărâre. Astfel vei fi sigură că sentimentele contradictorii nu te vor împinge să faci o alegere greşită. În cazul în care balanţa înclină către iertare, nu te pripi să-i spui că-l primeşti înapoi în viaţa ta şi că vrei să uitaţi de cele întâmplate. Spune-i că te-ai gândit să-i acorzi o a doua şansă, mai exact o perioadă în care să-ţi arate că se implică trup şi suflet în relaţie, după care vei hotărî definitiv dacă veţi mai putea sau nu forma un cuplu.

Dă-i şansa să-ţi spună ce s-a întâmplat

Pentru liniştea ta sufletească, indiferent că veţi mai rămâne împreună sau nu, încearcă să ai o discuţie serioasă cu el. Lasă-l să se explice cumva, să-ţi spună ce l-a determinat să te înşele. Încurajează-l să ţi se destăinuie. Când vorbeşte, fii atentă şi la modul în care se comportă, dacă gesticulează sau nu, aşa îţi vei da seama dacă minte ori spune adevărul. Apoi, descarcă-ţi şi tu sufletul în faţa lui, fă-l să înţeleagă că ceea ce a făcut te-a rănit şi că va fi foarte greu să-ţi recâştige încrederea.

Mai multe sfaturi utile găsești pe clickpentrufemei.ro.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net