Te pregăteşti de Moş Nicolae? Te costă până în 100 de l ei!

Ultima actualizare:

    Pregătirile de Moş Nicolae
Pregătirile de Moş Nicolae

Pe 6 decembrie sărbătorim Sfântul Nicolae, iar Moşul îi răsfaţă pe cei mici cu dulciuri ascunse-n ghetuţe. Dacă nu ai fost încă la cumpărături, ar trebui să te grăbeşti! Nu lăsa totul pe ultima sută de metri pentru că magazinele vor fi extrem de aglomerate. Reporterii Click! îţi spun câţi bani trebuie să scoţi din buzunare pentru ghetuţe cu surprize dulci.

Prima sărbătoare a iernii atât de dragă celor mici se apropie cu paşi repezi. În noaptea de miercuri spre joi vine Moş Nicolae, iar dulciurile trebuie să umple până la refuz ghetuţele şi cizmuliţele tuturor.

Acum este momentul să mergi la cumpărături: nu e nici prea devreme, nici prea târziu să umpli coşul cu bunătăţi. Magazinele, supermarket-urile şi hypermarket-urile au o ofertă generoasă, pentru toate gusturile şi toate buzunarele. În acest an, pe lângă dulciurile tradiţionale au apărut din ce în ce mai multe pachete cadou ce conţin bomboane, o jucărie sau chiar o mică decoraţiune de casă: ursuleţi şi reni de pluş, căni pictate în culori de sărbătoare, cutiuţe muzicale, boluri şi borcane din ceramică, ambalaje sub formă de globuri, platouri, buchete de flori artificiale etc.

info
info

Costă puţin mai mult dar sunt de mare efect. La raioanele special pregătite pentru sărbătorile de iarnă nu este încă aglomeraţie deşi nu există produs care să nu-ţi facă cu ochiul.

Aşadar, profită de aceste zile şi umple coşul! Vei găsi bomboane din ciocolată, turtă dulce, cozonaci, praline, biscuiţi şi fursecuri dar şi fructe precum portocale, mandarine, clementine, banane sau mere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net